Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă şi foarte jucăuşă”

De: Cristiana Trifu / 19.11.2018, 12:57
Andreea Bălan, despre rolul de mamă: “Sunt tolerantă şi foarte jucăuşă”
Artistă de succes şi femeie împlinită, Andreea Bălan mărturiseşte că viaţa i s-a schimbat total de când a devenit părinte. Invitată în emisiunea “CulTOUR”, ediţie care se va difuza astăzi de la ora 17.30 la Happy Channel, aceasta face mărturisiri importante despre perioada frumoasă pe care o traversează, despre carieră şi nu numai.

Se află în lumina reflectoarelor încă din copilărie şi a lansat de-a lungul timpului numeroase hituri, ultimul dintre ele fiind “Pe drum” (împreună cu Edward Sanda). Pe lângă cariera muzicală, Andreea Bălan face parte, de şapte ani, din juriul show-ului de transformări “Te cunosc de undeva!”. Este una dintre cele mai iubite artiste autohtone, dar este şi o femeie împlinită, pregătindu-se să devină părinte pentru a doua oară. “Sunt o mamă tolerantă, foarte jucăuşă şi o alint foarte mult pe fetiţa mea. Vedem mai târziu ce o să se întâmple, dacă voi fi mai restrictivă”, a spus îndrăgita cântăreaţă, la “CulTOUR”, de la Happy Channel.

Andreea se declară o persoană împlinită, mărturisind că în momentul de faţă are tot ce îşi doreşte. “Eu nu cred în Destin. Cred că suntem făuritorii propriului destin, noi ne creăm drumul. Dacă îţi doreşti cu adevărat ceva, chiar poţi să realizezi. Cred că toţi oamenii s-au născut pentru a fi de succes şi a-şi îndeplini visurile. Unii reuşesc, într-adevăr, pentru că ei cred că vor reuşi. Unii aspiră, nu văd calea, dar ştiu scopul, iar într-un final cumva vor găsi calea să ajungă la scopul lor, pentru că tot timpul vor emite în Univers gânduri pozitive, de prosperitate, de fericire, şi atunci Universul le răspunde. Cred foarte mult în Legea Atracţiei” , este ea de părere.

Telespectatorii pot urmări interviul integral cu Andreea Bălan, astăzi, de la 17.30, la “CulTOUR”, emisiunea prezentată de Cristina Ciobănaşu şi Vlad Gherman, de la Happy Channel.