Andreea Bãlan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi sunt juraţii “Ie, Românie”. Emisiune prezentată de Mircea Radu

De: Cristiana Trifu / 23.01.2018, 15:05
Andreea Bãlan, Nicolai Tand şi Cosmin Seleşi sunt juraţii “Ie, Românie”. Emisiune prezentată de Mircea Radu
Începând cu primăvara aceasta, Antena 1 le aduce telespectatorilor pe micile ecrane un nou reality show, ,,IE, Românie”, care va fi prezentat de cunoscutul moderator de televiziune Mircea Radu. Emisiunea va debuta sub forma unei aventuri rurale în care cei mai frumoşi şi talentaţi localnici se vor întrece pentru un premiu considerabil, iar la masa juriului vor fi prezente trei vedete îndrăgite de cei de acasă. Nicolai Tand, Andreea Bălan şi Cosmin Seleşi formează echipa juraţilor, echipă ce îşi va căuta favoriţii din fiecare zonă a României.

Pentru Cosmin Seleşi, prezenţa în emisiunea ,,IE, Românie” este unică, în primul rând prin prisma faptului că va împărtãşi experienţa cu colegii săi de echipă, dar şi cu prezentatorul, Mircea Radu: ,,Cred că vom redescoperi România şi sunt onorat, dar şi foarte fericit, să stau la masa juriului alături de Andreea şi Nicolai. ,,IE, Românie” nu va fi o oportunitate doar pentru concurenţi, ci şi pentru noi, căci vom avea ocazia să vedem tradiţiile fiecărei regiuni istorice, vom cunoaşte români adevăraţi şi ne vom bucura alături de ei. Sper ca acest show să le demonstreze celor de acasă că ţara noastră ascunde multe locuri frumoase care merită să fie vizitate, pentru că şi România merită cu desăvârşire să stea în topul destinaţiilor de vacanţă.”. O experienţă uşor diferită va trăi Nicolai Tand, cunoscutul chef maramureşean, ce va avea misiunea dificilă de a filtra inclusiv talentele din regiunea în care s-a născut şi a crescut- comuna Rozavlea. Nicolai spune despre Maramureşul istoric că este ,,o zonă uitată de lume”, de aceea consideră că în această emisiune va descoperi ,,oameni faini, care să ducă tradiţia mei departe.” : ,,Rozavlea este un loc plin de obiceiuri şi lucruri păstrate din bătrâni, care sunt foarte aproape de sufletul meu. Ca să fii om crescut la ţară înseamnă să ai omenie, să ai respect, să ştii să dai bineţe, nişte lucruri simple, normale, care uneori sunt uitate.”. Andreea Bălan este la fel de onorată să lucreze alături de cei doi şi de Mircea Radu pentru reality show-ul ce va debuta în această primăvară pe Antena 1: ,,Sunt foarte bucuroasă că fac parte din acest proiect, pentru că este un format conceput în România, care a fost vândut şi în foarte multe ţări din străinătate. Îmi place în special că se promovează tradiţiile româneşti şi consider că avem nevoie de acest lucru, mai ales pentru noua generaţie. ,,IE, Românie” este un proiect de suflet, pentru că întâlneşti oameni autentici care trăiesc simplu, la ţară, şi au nişte suflete foarte mari. Ce mi se pare minunat este că fiecare dintre ei îţi deschide casa cu drag şi este dispus să-ţi pună pe masă cele mai bune bucate şi să te primească cât mai călduros posibil. Sunt ospitalieri şi un exemplu pentru noi toţi, de aceea cred că merită ca poveştile lor să fie cunoscute.”, a declarat cântăreaţa.

În fiecare ediţie, două vedete vor bate colţurile ţării la pas în nouă regiuni diferite, în căutarea de fete frumoase şi oameni talentaţi. După etapa de preselecţii şi cea a probelor practice, concurenţii aleşi vor fi nevoiţi să demonstreze că pot menţine tradiţia vie, indiferent de tipul talentului lor, într-o gală regională. Din acest motiv, prezenţa juriului nu este doar necesară, ci şi foarte importantă, pentru că ei vor fi cei care stabilesc care dintre prestaţii merită să meargă mai departe în finala naţională din capitală. Echipa  de juraţi ,,IE, Românie” este extrem de entuziasmată să facă parte din acest nou produs al Antenei 1 şi totodatã nerăbdătoare să descopere regiunile istorice ale României, dar şi oamenii frumoşi care le pot reprezenta cel mai bine.
Noul reality show, ,,IE, Românie”, va fi difuzat în curând pe Antena 1.