Andreea Bălan o învăţa pe Misty ce să-i facă lui Keo în pat?! “Îmi spunea să…”

Apropo.ro / 05.09.2014, 12:38
Andreea Bălan o învăţa pe Misty ce să-i facă lui Keo în pat?! “Îmi spunea să…
Ies la iveală tot mai multe detalii picante din triunghiul amoros format dintre Andreea Bălan, Misty şi Keo.

Alexandra Pavel, Misty – aşa cum este cunoscută după numele ei de scenă, a mai aruncat o bombă: Andreea Bălan o învăţa ce să facă în dormitor cu Keo.

După mai multe luni de tăcere, Misty s-a decis să povestească cum au stat lucrurile, din punctul ei de vedere, în relaţia cu Keo, dar şi cum au decurs întâlnirile dintre ea şi Andreea Bălan. Aceasta susţine că a vorbit cu Andreea în nenumărate rânduri, ba chiar, artista o sfătuia cum să se comporte în dormitor.

„Andreea Bălan mă suna şi îmi tot spunea să-l punem la zid pe Keo. Îmi spunea să nu îmi pară rău dacă îl văd cu alta, ci să îmi fie milă de noi. Mi-a zis să mergem peste el acasă şi să discutăm în trei despre tot ce s-a întâmplat. Eu n-am putut, l-am sunat pe el, şi i-am spus să plece de acasă. Nu ştiam cum o să reacţionez dacă îl văd în faţă. Eu cu Andreea vorbeam foarte deschis, în această perioadă. Ne povesteam totul… ca două prietene. Ea îmi spunea ce să fac în pat cu el, că dacă nu fac asta, el mă va lăsa. Nu erau lucruri aşa speciale. Ea mă punea să îi povestesc cum făceam amor cu Keo”, a declarat Misty la Kanal D.