Andreea Balan s-a casatorit, in secret, cu Keo?!

Apropo.ro / 16.09.2011, 11:30
Andreea Balan s-a casatorit, in secret, cu Keo?!
Andreea Balan poarta pe degetul inelar o bijuterie ce seamana cu o verigheta. Sa se fi maritat tanara artista cu iubitul ei, Keo?

Intr-o fotografie cu Andreea Balan se poate observa ca aceasta poarta un inel ce isi aduce mai degraba cu o verigheta, ceea ce ar putea insemna ca artista s-ar fi logodit deja cu Keo, iubitul ei de mai multi ani.

Totul pare a se lega…caci in urma cu ceva timp, Andreea si Keo au filmat un videoclip in care apareau in postura de mire si mireasa.

Andreea Balan in videoclipul piesei

Andreea Balan, mireasa in videoclipul piesei „Nu stiu sa fiu numai pentru tine”

Singurul lucru pastrat de la acea filmare este inelul buclucas. Cei doi au afirmat, de-a lungul timpului, ca pot avea o relatie frumoasa si fara a se casatori.

Cu toate acestea, Andreea apare la evenimentele la care este invitata cu inelul-verigheta pe deget. Sa fi facut cei doi o logodna in secret?

Casatorita sau nu, in acest week-end, Andreea ii va boteza fiica Andreei Antonescu, pe micuta Sienna Spak. Cantareata o va boteza singura pe micuta Sienna, caci iubitul sau Keo va fi retinut cu cateva concerte in ziua evenimentului.