Andreea Bălan s-a despărțit de Keo

De: Mia Nicolescu / 05.04.2014, 10:30
Andreea Bălan a pus capăt relației cu Keo, pentru că ea își dorea o familie, iar el nu.

Deși la începutul lunii martie, când a fost lansat zvonul potrivit căruia Andreea Bălan și Keo nu mai formează un cuplu, a negat informația, la nicio lună de atunci cântăreața și-a schimbat declarația.

Sătulă să aștepte cererea în căsătorie, Andreea a decis să pună capăt relației cu cel care a ajutat-o în carieră și care i-a fost partener de viață timp de șapte ani.

„La un moment dat, dacă nu mai ești pe aceeași lungime de undă, renunți. Chiar nu se mai putea așa! În ultima perioada ne-am răcit, pentru că am început să avem dorințe diferite. Eu am ajuns să îmi doresc alte lucruri de la viață. Profesional, m-am realizat. Vroiam să mă realizez și pe plan personal. Vroiam să îmi întemeiez o familie, iar el nu”, a spus Andreea Bălan.

Andreea Bălan și Keo

„Da, e adevărat, ne-am despărțit, mai mult din cauza ei. Pentru că ea își dorea copii și familie, iar eu nu eram pregătit să fac acest pas. Încă nu știm ce se va întâmplă cu casa. Cert este că eu lucrez la un al album nou în acel studio din vilă. Și presa a contribuit la această despărțire, fiind forțați să luăm o decizie în acest sens. Am decis să vă spun vouă primii pentru că dacă țin capul în nisip nu e bine. Dacă ea a decis acest lucru, eu nu mă pot opune”, a declarat Keo pentru Click.