Andreea Bălan sare la gâtul Deliei Matache: „E Delia în stare să facă show ca mine?”

De: Mia Nicolescu / 25.01.2014, 12:01
Andreea Bălan sare la gâtul Deliei Matache:
Cele două cântărețe se află în război după ce Andreea Bălan a fost înlocuită cu Delia Matache în cadrul emisiunii "Te cunosc de undeva".

Pentru că s-au făcut modificări în formatele mai multor emisiuni, în timp ce multe dintre vedete erau în vacanțele de iarnă, acestea au aflat cu uimire că fie au fost promovate, fie au rămas fără job.

Este și cazul Andreei Bălan, care a rămas fără scaunul de jurată de la „Te cunosc de undeva”, fiind înlocuită cu Delia Matache, jurată și în cadrul emisiunii „X Factor”.

Ambele se relaxau în vacanță când s-au operat modificările acestea, iar fosta componentă a trupei Andre este cea care, la întoarcerea din Caraibe, a primit o veste nu foarte plăcută.

Delia Matache, Anna Lesko și Andreea Bălan

Delia Matache, Anna Lesko și Andreea Bălan

Am fost înlocuită în show-ul de la Antena 1 și nu știu de ce. Am aflat că m-au înlocuit cu Delia. Ce să caute ea acolo? E Delia în stare să facă show ca mine? Nu a fost în stare să ridice audiențele la «X Factor» și vrea să o facă acum? Eu m-am dus de plăcere, bani am luat doar cât primeam pentru un concert (n.r. 3.000 de euro pe emisiune). Sper să aflu și eu motivele pentru care am fost înlocuită. Am destule oferte ca să revin cu un nou show de televiziune”, a povestit Andreea, revoltată.

Contactată telefonic, Delia Matache nu a vrut să comenteze afirmațiile colegei sale de breaslă.