Andreea Bălan, senzaţii tari în vacanţă

Apropo.ro / 19.01.2015, 17:07
Andreea Bălan, senzaţii tari în vacanţă
Aflată în vacanţă în Asia, Andreea Bălan le arată în fiecare zi fanilor săi cum se distrează. Vedeta a încercat senzaţiile tari!
Foto: Facebook
 
Cântăreaţa s-a fotografiat alături de tigrii şi s-a lăudat că nu i-a fost frică deloc! După ce a vizitat templele budiste din Bangkok, artista a ajuns la Templul Tigrilor din Kanchanaburi. Acolo, Andreea Bălan s-a bucurat că a avut ocazia să stea atât de aproape de frumoasele exemplare de tigri paşnici, crescuţi de călugării de la o mănăstire budistă. Artista şi-a făcut nenumărate fotografii cu tigrii, dar a fost “taxată” de către fanii săi, căci unii dintre ei nu s-au arătat deloc încântaţi de faptul că Andreea Bălan s-a pozat veselă lângă tigrii aflaţi în captivitate. 
 
Foto: Facebook
 
“Adevărul este că pozele sunt frumoase dar asemenea animale magnifice nu ar trebui închise şi maltratate pentru distracţia oamenilor sau a turiştilor! Cei care le-au închis ar trebui să fie ei închişi şi maltrataţi doar atunci vor vedea şi ei cum se simt sărăcuţele animale! Locul tigrilor nu e acolo ci în sălbăticie!!!!! Distracţia şi amuzamentul omului ar trebui lăsat şi dat la o parte în cazul acestor animale pentru ca nici o persoană care vede aceşti tigri nu se gândeşte prin ce trec săracii zi de zi!”, a scris un fan pe pagina de pe binecunoscuta reţea de socializare a vedetei.
 
Andreea se simte bine şi foarte liberă in vacanţă, pentru că acolo unde este acum, oamenii nu o cunosc şi nu întorc, la tot pasul, capul dupa ea.
 
Foto: Facebook
 
“Vacanţa într-o altă ţară, pentru mine, nu înseamnă numai schimbarea peisajului, ci şi o cunoaştere şi o descoperire a felului meu de a fi. Învăţ să fiu om normal, pentru că nu ştiu cum e să fiu un om cât se poate de obişnuit. De ce? Pentru că sunt pe scenă de la 10 ani, iar la 12 am devenit cunoscută şi astfel tot sistemul meu de valori e complet diferit. Aşadar, habar n-am cum e să mergi pe stradă şi să nu întoarcă lumea capul şuşotind. 
În vacanţe am parte de o linişte necunoscută mie şi pe care o descopăr şi o învăţ zi de zi fără nicio reţinere. Învăţ să nu mai ies din cameră numai dichisită şi aranjată, învăţ să mă strecor în mulţime, să stau ore în şir într-un loc fără să fiu maimuţa studiată de toată lumea, învăţ să nu am reţineri afective în public, învăţ să mă exteriorizez fără să-mi fie teamă că sunt judecată”, a spus Andreea Bălan, despre liniştea ei în vacanţă, pentru zutv.ro.