Andreea Bălan şi-a dus iubitul american la Mamaia

Apropo.ro / 17.07.2014, 13:17
Andreea Bălan şi-a dus iubitul american la Mamaia
De când l-a dat uitării pe Keo, fostul său iubit, Andreea Bălan şi-a refăcut viaţa destul de repede. Cântăreaţa s-a îndrăgostit de un tânăr american, alături de care petrece acum pe litoralul românesc.
După ce a mers la New York să se întâlnească cu proaspătul său iubit, iar apoi s-a revăzut la Amsterdam cu Michael, bărbatul american pe care l-a cunoscut luna trecută, Andreea Bălan l-a invitat pe acesta la mare, la Mamaia. 
 
Andreea Balan
Foto: Facebook
 
Cei doi au petrecut  câteva zile de vis pe litoralul românesc, iar ca să-l impresioneze pe iubitul său, aflat pentru prima oară în România, Andreea l-a răsfăţat cum s-a putut mai bine.
 
Foto: Libertatea.ro
 
Conform Libertatea, artista şi-a cazat iubitul în hotelul de cinci stele al lui Gică Hagi. A fost  foarte tandră cu el, au făcut plajă la piscină, s-au pupat în văzul lumii, dar au jucat şi şah, cu piese grele, de jumătate de metru de pe tabla de şah montată în curtea hotelului. După un meci de jumătate de oră, Michael, fost  puşcaş marin, i-a dat şah-mat cântăreţei, care nu a mai dorit să-şi ia revanşa în faţa iubitului american.