Andreea Bălan:“N-am nevoie de acte ca sa fiu fericita”

De: Nicoleta Nicolae / 02.07.2012, 07:00
Andreea Bălan:“N-am nevoie de acte ca sa fiu fericita”
Andreea Bălan s-a născut pentru a străluci pe scenă… zice ea! A împlinit deja 15 ani de carieră şi mai are încă multe de spus în muzică! Cât despre viaţa sa personală şi relaţia pe care o are cu Keo, artista nu vrea să dezvăluie prea multe.

– Andreea, revii la Antena 1 în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”. Pe când o emisiune a ta, de divertisment?
Eu consider că m-am născut pentru scenă, să cânt, să dansez şi să fac spectacol. Nu-mi doresc să fiu prezentatoare, În schimb mă încântă extrem de tare să fiu în juriul emisiunii „Te cunosc de undeva”, la Antena 1. Sunt foarte fericită că am ocazia să vorbesc despre cunoştinţele mele în materie de dans, mai ales după câte stiluri am învăţat în Mexic când am luat locul doi pentru ţara noastră la „Bailando por un sueno”.

– În pielea cărui personaj ţi-ar plăcea să intrii pentru a face show la „Te cunosc de undeva”?
Mi-a plăcut că am fost Britney Spears în primul sezon, iar acum pregătesc o altă mare surpriză. Voi intra în rolul unei alte interprete foarte îndrăgite publicului din toată lumea.

– Ai spus că ai ajuns la un nivel profesional care te mulţumeşte! Ce îţi mai doreşti mai departe şi ce nu ai mai face acum?
Deja am împlinit 15 ani de carieră şi-mi doresc încă pe atât. Vreau să fiu cât mai longevivă în muzica românească, să fiu un brand extrem de puternic.

– Arăţi din ce în ce mai bine şi cu toţii ţi-au observat decolteul tău generos! Este creaţia vreunui doctor estetician? Adică susţii în continuare că eşti dotată de la Mama natură?
Eu nu susţin nimic. Eu pur şi simplu nu doresc să spun ce fac sau ce nu fac legat de acest aspect, deoarece ţine de viaţa mea intimă. E problema mea personală cum îmi fac bustul să arate aşa. Presa poate specula, s-au scris deja multe lucruri neadevărate.

– Cum te menţii în formă, pe lângă dans? Eşti adepta curelor de slăbire, a dietelor drastice?
Nu ţin cură de slăbire, ci doar mănânc sănătos, fără grăsimi şi prăjeli. În rest, dansul este cel care mă menţine într-o formă foarte bună. Într-un weekend am 4 – 5 concerte la care dansez minim o oră, deci nu mai am nevoie de diete.

– Ce este cel mai important pentru tine într-o relaţie?
Înţelegerea şi respectul.

– Ce-ţi place cel mai mult la Keo?

Keo este un artist extrem de talentat, lucru care mereu mă impresionează.

– Voi când aveţi de gând să vă căsătoriţi? Aţi vorbit vreodată despre acest subiect?
Pentru noi actele nu sunt importante şi nu ar schimba nimic între noi. O iubire poate dura o viaţă şi fără acte. Noi suntem ca şi o familie. Poate nu o să mă căsătoresc niciodată sau poate o s-o fac în secret…

– Ce melodie din repertoriul tău şi dedici iubitului?
„Fară tine nu sunt eu”!

– Ce schimbare de look şi stil muzical din cariera ta i se datorează lui Keo? Cât de mult se implică în meseria ta? Şi accepţi mereu sfaturile?
„Nu ştiu să fiu numai pentru tine”, „Prinde-mă Aprinde-mă”, „Superwoman”, „Trippin”, „Like a bunny”, „Money Love”…Absolut toate ideile legate de imagine din aceste clipuri sau din campaniile de promovare ale acestor proiecte îi aparţin. Nu fac nimic fără să mă consult cu el. Se implică 100% în proiectele şi brand-ul meu.

– Cum e Andreea Bălan în viaţa privată? La fel de copilaroasă?
Şi mai copilăroasă! Când trebuie sunt o business-woman foarte bună şi când vreau să mă relaxez, mă alint.

– Ce nu-ţi place la piaţa muzicală de azi?
S-au schimbat multe în industria muzicală faţă de acum 10 ani. Sunt promovate tot felul de piese, iar lumea habar nu are cine le cantă.

– Cum sună vara asta pentru Andreea Bălan?
Am foarte multe concerte şi totodată mă aflu în Turneul MixMusicEvo 2012 care are 15 oraşe. Cânt în fiecare duminică în cadrul acestui turneu. Pe pagina mea oficială www.facebook.com/andreeabalan postez concertele cum apar, iar pe www.lectiadedans.ro se poate vedea cât de complexe sunt show-urile noastre.

– Ai fost recent într-o vacanţă la Paris! Ce mai urmează? Îl duci pe Keo într-o destinaţie fierbinte? Vă refugiaţi pe o insulă pustie?
Ce să fac pe o insulă pustie?! Să mă plictisesc fără concerte? Vacanţele, dacă le dorim, le luăm de luni până vineri, iar în weekend merg la concerte unde sunt foarte happy când urc pe scenă şi primesc aplauzele publicului.

Dana Popa