Andreea Bănică, despre dietă, copil şi viaţa alături de soţul ei

Apropo.ro / 22.08.2011, 06:00
Andreea Bănică, despre dietă, copil şi viaţa alături de soţul ei
Cariera Andreei Bănică se îmbină armonios cu viaţa de familie. Artista e mult mai împlinită de când a devenit mămică. Sofia, fetiţa ei, a devenit prioritatea sa numărul unu, iar Andreea Bănică spune că ea şi soţul său îşi mai doresc copii.

– Andreea, cât de mult te-ai schimbat de când ai devenit mămică?
Ne-am schimbat amândoi: Sofia este prioritară în viaţa noastră! Eu sunt mult mai grijulie, mai atentă, mai mămoasă!

– Tu şi soţul tău, Lucian, vă mai doriţi şi alţi copii, poate un băieţel?
Da, ne dorim! Cine ştie? Ce va dori Dumnezeu!

– Se spune că venirea pe lume a unui copil diminuează romantismul din viaţa unui cuplu. Cum este în cazul vostru?
Nu diminuează romantismul decât la cei care într-adevăr au stat prost la capitolul romantism. La noi nu este cazul pentru că ne iubim mult mai mult când vedem câte lucruri frumoase am realizat împreună şi ce fetiţă frumoasă avem!

– Cât de mult te solicită micuţa Sofia? Eşti o mămică cu normă întreagă?
Un copil te solicită foarte mult şi nu este uşor, mai ales dacă ai o meserie ca a mea, însă am noroc cu părinţii lui Lucian care ne ajută mult. Sofia este un copil cuminte, înţelegătoare şi foarte isteaţă. Ştie când plec la concerte şi nu se supără. Într-adevăr atunci când este bolnăvioară nu-mi mai arde de nimic şi devin nervoasă şi irascibilă.

– Cine te ajuta în creşterea micuţei? AveţI o bonă?
Părinţii lui Lucian stau cu Sofia, din păcate ai mei au murit cu mult înainte de a o avea pe Sofia.

– Ţi-ai revenit spectaculos după sarcină. Cum ai reuşit, ce ai făcut şi la ce anume ai renunţat ca să arăţi acum atât de bine?
Nu am ţinut vreun regim drastic aşa cum au scris multe ziare din capul lor ci am urmat un regim de viaţă sănătos, bazat pe indicele glicemic din alimente. Am mâncat alimentele care conţin cel mai puţin zahar! Acum combin alimentele cu conţinut mic mediu şi mare de zahăr pentru a mă menţine. Am făcut sport şi am avut ambiţia de a reveni cât mai repede pe scenă. La o lună după ce am născut, chiar dacă aveam câteva kilograme în plus, cu riscul de a fi criticată, am urcat pe scenă. Am renunţat la a mai mânca cartofi, dulciuri, pâine!

– Ai fost numită „Solista anului 2011”. Cum ai primit acest titlu şi ce faci în continuare pentru a te menţine în topuri?
Pentru mine acest premiu înseamnă mult mai mult decât vă închipuiţi cu toţii! Ani de muncă, schimbări majore în viaţa mea, treceri de la o trupă la alta şi apoi singură…etc. Acum, mai mult ca niciodată, mă bucur de aprecierile fanilor mei şi nu numai, şi a oamenilor de valoare din muzica românească. Le mulţumesc tuturor şi promit să fiu cât mai aproape de ei prin cântecele mele şi vocea mea!

– Ce mai urmeaza după „Sexy”?

După piesa „Sexy”, care se pare că are succes şi în alte ţări, am pregătit un nou single, se numeşte „Electrified”, şi e compus de bunul meu prieten Laurenţiu Duţă! Am revenit la colaborarea cu el şi sper la cât mai multe hituri!

-Care ţi se pare cel mai bun artist român la ora actuală?

Smiley! Mă bucur mult de melodiile pe care le scoate, are seriozitate, ambiţie! Şi mă mai bucur mult că Lucian îl impresariază, aşa am ocazia să mănânc alături de el brânză cu roşii la noi acasă. (râde)

– Ai propuneri sau proiecte noi pentru televiziune?
Am avut propuneri însă programul meu foarte încărcat nu mi-a dat voie să mă rup de concerte şi să mă implic iar într-un proiect pe TV. Atunci când voi avea un proiect care să nu-mi încurce activitatea muzicală, voi răspunde afirmativ!

– Ati fost deja în vacanţă în această vară sau urmează? De obicei o luaţi pe fetiţa voastră cu voi sau o lăsaţi în grija bunicilor?
Am plecat 3 zile la Paris, dar a doua zi, Sofia s-a îmbolnăvit şi am fugit acasă. La sfârşitul lunii plecăm o săptămână în Turcia, cu mai mulţi prieteni. Sperăm să nu mai avem vreo surpriză. Sofia este prea mică ca să o chinuim pe drumuri. Ea este în vacanţă la mare, din aprilie. Deci…e fericită la mare, la bunici. Avem casă acolo şi aerul este minunat. Aerosoli!

– Ai o relaţie destul de lungă cu soţul tău, Lucian Mitrea. Care este secretul şi cum reuşiţi să menţineţi vie flacăra pasiunii dintre voi?
Într-adevăr avem o relaţie frumoasă bazată pe încredere şi iubire. Nu ştiu dacă se poate descrie în cuvinte fericirea noastră şi acum mai mult ca niciodată pentru că suntem împliniţi. Chiar dacă unii şi-au dorit şi îşi doresc să dezbine o familie frumoasă ca a noastră, asta nu se poate întâmpla decât cu voia lui Dumnezeu, iar el ne-a înzestrat cu mare înţelepciune tocmai pentru a trece peste răutăţile tuturor. Sunt mândră de realizările noastre şi de faptul că am norocul să am lângă mine bărbatul pe care l-am visat de mică. Am trecut prin multe greutăţi împreună şi asta ne-a unit!
Dana Popa