Andreea Banica e spaima propriului stilist!

Apropo.ro / 15.06.2009, 16:00
Cantareata Andreea Banica s-a impacat cu designer-ul Razvan Ciobanu si s-a certat cu propriul stilist.

Conflictul Andreei cu Razvan Ciobanu s-a creat dupa ce cantareata a aparut imbracata intr-o tinuta total nepotrivita pentru formele ei, la Romanian Music Awards.

Dupa ce Andreea a vorbit la telefon cu Razvan, concluzia celor doi a fost ca presa a fabricat acest scandal, iar ei s-au impacat si chiar au devenit prieteni.

Cand apele pareau sa se fi linistit, Andreea a intrat intr-un nou conflict, de data aceasta chiar cu propriul stilist, Laura Vargalui.

Andreea declarase ca Laura ar fi sfatuit-o sa poarte tinuta neinspirata de la RMA 2009, dar stilista nu numai ca a negat acest lucru, ci a taxat-o aspru pe Andreea:

“Bine. Acum m-am suparat rau. M-am saturat! Va rog sa ii explicati voi unei femei care tocmai a nascut si se vede superba, ca trebuie sa se acopere! Eu una am incercat, dar ea stie un singur lucru, ca romanilor le place sa vada carne. Ma scuzati ca vand pantaloni facuti pentru Victoria Secret, unei femei care vrea sa fie sexy ca asa se cere!”, scrie Laura Vargalui, pe contul personal de pe Facebook.

Andreea Banica, la Romanian Music Awards 2009

Laura Vargalui

Â