Andreea Bănica este şi acum cu “Acelaşi iubit”!

Apropo.ro / 12.09.2014, 13:14
Andreea Bănica este şi acum cu “Acelaşi iubit”!
Andreea Bănică lansează “Acelaşi iubit”, împreună cu o poveste cinematografică de 3 minute în care artista joacă rolul principal al unei istorii amoroase, perpetue şi extraordinare, povestea unei “aventuri pentru o viaţă”.

Construită în jurul unor repere de cultură pop, povestea vizuală a celui mai recent videoclip al frumoasei artiste, “Acelaşi iubit”, dezvăluie o nouă atitudine a divei topurilor muzicale româneşti, pune în valoare sensibilitatea şi senzualitatea uneia dintre cele mai sexy artiste.

“A fost o experienţă magică toată această poveste: de la single-ul compus de Laurenţiu Duţă, Smiley şi Şerban Cazan, în studiourile HaHaHa Production, care m-a emoţionat de la prima audiţie, până la colaborarea spectaculoasă, cu super-chimie creativă intre Laur şi Smiley şi cele 36 de ore de filmare, grele, ca pentru un scurt-metraj, în care am învăţat măcar o parte din ceea ce înseamnă efortul incredibil al unui actor şi mi-am descoperit noi părţi din sufletul meu de artist. Cred că a fost una dintre cele mai frumoase experienţe din cariera mea de până acum”, spune Andreea Bănică.

Clipul “Acelaşi iubit” spune în 3 minute “povestea fără sfârşit” dintre personajul Andreei şi un pilot care-şi trăieşte viaţa plin de adrenalină şi care îşi provoacă mereu partenera la experienţe noi, la despărţiri şi reîntâlniri pline de pasiune.


“Scenariul, scris de către fetele de la Antz, este inspirat de povestea de dragoste de neuitat intre Tom Cruise şi Kelly McGillis, din Top Gun, e chiar un “tribute” adus acestei istorii magice, iar în clip apare şi un poster cu filmul-mit lansat în urmă cu 20 de ani”, adauga artista.

“A fost o provocare pentru mine să joc, să intru în pielea personajului principal al acestei poveşti, să susţin cu dezinvoltură scenele fierbinţi din clip, dar am lucrat sub îndrumarea unuia dintre regizorii pe care îi respect, Dan Petcan, cu o echipă de profesionişti desăvârşiţi care m-a susţinut şi de la care am învăţat enorm, fetele de la Antz, singura firmă de coolhunting din România şi fantasticii de la Cât Music,” continuă sexy-diva.

Piesa “Acelaşi iubit” este cea mai  nouă colaborare dintre Andreea Bănica şi  Laurenţiu Duta, alături de Smiley şi e parte a unui album pe care artista îl va lansa în această toamnă.