Andreea Bănică, fără lenjerie la o emisiune?! „N-ai bani de chiloţi şi umbli în…!”

Apropo.ro / 19.12.2014, 08:53
Andreea Bănică, fără lenjerie la o emisiune?!
Andreea Bănică a negat cu vehemenţă zvonurile potrivit cărora ar fi fost surprinsă fără lenjerie intimă.

Invitată în platoul emisiunii „Agentul VIP”, Andreea Bănică şi-a făcut apariţia într-o rochie superbă de culoare roşie, cu o tăietură adâncă, ce lăsa la vedere body-ul pe care-l purta pe dedesubt.

Întrebată de Cristi Brancu dacă aceea este rochia care a creat vâlvă şi cu care a fost surprinsă fără lenjerie, vedeta a lămurit lucrurile.

Aceasta a spus că poartă mereu lenjerie intimă şi că atunci avea pe ea un body nude, care a dat senzaţia că este goală.

„Atunci, pe sub rochie, aveam un body nude. Nu aş putea să umblu fără lenjerie. A purta lenjerie este o formă de a te respecta pe tine. Eu port UGG-uri vara, iar iarna port şosete cu sandale. Pe scenă port haine aşa cum îşi doreşte publicul meu să mă vadă”, a declarat Andreea Bănică la Antena Stars.

 

Fanii i-au atras atenţia Andreei Bănica, postând mai multe mesaje pe pagina ei de socializare.“Andreea Banica ce exemplu e acesta? macar de stergeai acea poza…totusi….”, “Nu inteleg pacat .. trebuie sa fi un exemplu pentru fetele, adolescentele care te asculta..daca nu aveai voce, intelegeam.”,“Parca nu ai chilotei pe tine!”, E urat si cu vedetele astea din ziua de azi nu mai poarta nici macar chiloti Au bani si umbla cu p***a goala!”.