Andreea Banica nu se grabeste sa faca al doilea copil

Apropo.ro / 12.12.2011, 11:00
Andreea Banica nu se grabeste sa faca al doilea copil
Andreea Banica a declarat ca, desi isi mai doreste un copil, lucrurile nu sunt simple, mai ales ca are un program extrem de incarcat.

Andreea Banica are o fetita, pe Sofia Maria ( 2 ani si jumatate), careia si-ar dori sa ii faca un fratior sau o surioara, insa nu acum. Programul incarcat de spectacole nu ii ofera timpul necesar. Artista nu vrea sa grabeasca lucrurile.

„Daca ar fi sa mai avem un copil, as face asta doar pentru Sofia, pentru ca lucrurile sunt complicate. Fac naveta Bucuresti-Constanta, e cumplit! Copilul trebuie sa creasca alaturi de familie si noi ne panicam daca vedem ca Sofia stranuta sau ii curge nasul. Nu e usor. Inainte aveam doar grija noastra sau nu o aveam, acum grijile noastre s-au inmultit si vor fi din ce in ce mai mari in ceea ce o priveste pe Sofia. Daca va fi sa fie al doilea copil bine, daca nu, ce va vrea Dumnezeu… N-am programat nimic in acest sens, inca iau anticonceptionale„, declara Andreea.

„De cand o am pe Sofia Maria nici prin gand nu-mi trece sa nu fiu acasa cu ea de sarbatori, sa o vad cum se bucura, sa facem bradul, sa desfacem impreuna cadourile”, a mai spus ea.

Andreea Banica va avea sase spectacole de Revelion, ce se vor desfasura in apropiere de Bucuresti, pentru a putea sa le onoreze pe toate.

Andreea Banica a lansat recent un nou videoclip pe care il prezinta fanilor sai si se intituleaza „Electrified„. Acesta are toate atuurile unui video de succes: scene fierbinti, fete frumoase, miscari senzuale si multe altele, menite sa incite.