Andreea Berecleanu a slăbit considerabil. Cât cântăreşte la înălţimea de 1.70? – FOTO

De: Cătălina Matei / 23.09.2016, 15:39
Andreea Berecleanu a slăbit considerabil. Cât cântăreşte la înălţimea de 1.70? - FOTO
Recent Andreea Berecleanu a afişat o siluetă ca de model. Prezentatoarea tv, în vârstă de 41 de ani, a fost prezentă la un eveniment monden, unde a îmbrăcat o superbă rochie neagră ce i-a evidenţiat trupul cam firav.

Aceasta a fost prima ieşire în public după cununia civilă. Andreea Berecleanu  tocmai s-a căsătorit a doua oară, duminica trecută, cu medicul estetician Constantin Stan.

Vedeta a ajuns să cântărească 50 kg la 1,70 m înălţime. “Ca să nu fiu bolnavă, am slăbit. Eu fac o recuperare medicală pentru coloana mea. Am nişte hernii de disc. Şi, deşi nu aveam foarte multe kilograme în plus, dimpotrivă, la 1,70 metri aveam exact cât trebuia, am fost nevoită să slăbesc mai mult decât e normal, tocmai ca să se comporte coloana aşa cum trebuie şi greutatea să fie cât mai mică. Am 50 de kilograme la 1,70 metri, ceea ce e puţin, dar atât aveam şi la 18 ani. Însă analizele sunt foarte bune. Cu slăbitul nu îmi periclitez sănătatea, sunt foarte conştientă, am grijă de organismul meu. Recuperarea medicală pe care o fac la coloană a coincis şi cu debutul acestei perioade. Practic, am slăbit aceste kilograme, 5-6-7 kilograme într-o perioadă de opt luni. Am oase mici şi de aceea slăbitul meu este atât de evident”, a explicat Andreea Berecleanu la o emisiune tv, potrivit click.ro.

Andreea Berecleanu îşi dezvăluie, în sfârşit, silueta! Cum arată trupul ştiristei

Cum arata Andreea Berecleanu la debutul in televiziune!