Andreea Berecleanu, despre ideea unei operaţii estetice: ”Cred că dacă l-aş ruga pe soţul meu, m-ar refuza”

De: Cristiana Trifu / 02.03.2018, 11:05
Andreea Berecleanu, despre ideea unei operaţii estetice: ”Cred că dacă l-aş ruga pe soţul meu, m-ar refuza”
Îndrăgita prezentatoare a Observatorului de la Antena 1, Andreea Berecleanu, se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat şi asta pentru că este adepta unui stil de viaţă sănătos şi disciplinat. În cadrul emisiunii ”Refresh by Oana Turcu”, difuzată sâmbãta aceasta, de la ora 13.00, la Antena Stars, Andreea Berecleanu vorbeşte despre felul în care ea priveşte frumuseţea, dar şi despre ce o ajută să-şi menţină starea de bine.

Pe lângă sport şi alte activităţi relaxante de la care nu se abate, Andreea mărturiseşte că este atentă la ce mănâncă şi apelează, atunci când este nevoie, la cure de detoxifiere.

”Trăsăturile sunt mai mult sau mai puţin interesante, pentru mine însă primează calitatea pielii. Fac de două ori pe an cure de detoxifiere şi am grijă să beau foarte multe lichide. Eu fac detox-ul în cure de câte cinci zile sau zece zile cu sucuri naturale din diverse combinaţii de fructe şi legume”, spune Andreea Berecleanu.

Întrebată dacă ia în calcul ideea unei operaţii estetice, poate chiar la clinica soţului ei, prezentatoarea Observator susţine că nu se poate gândi serios la asta.

”Cred că dacă l-aş ruga pe soţul meu, m-ar refuza. Ştie că gândul meu nu este niciodată dus până la capăt în privinţa asta. El are treizeci de ani de meserie şi ştie destul de bine tipologia feminiă şi pe mine mă cunoaşte foarte bine”, mai spune Andreea Berecleanu.

Despre metodele sale de relaxare, despre familia sa, dar şi despre viaţa profesională, Andreea Berecleanu vorbeşte într-un amplu interviu difuzat sâmbãta aceasta, de la ora 13.00, în cadrul emisiunii ”Refrsh by Oana Turcu” de la Antena Stars.