Andreea Berecleanu, din nou mireasă? „Este iubitul, prietenul şi bărbatul meu!”

De: Nicoleta Nicolae / 09.11.2015, 10:11

Andreea Berecleanu, din nou mireasă?
După despărţire de Andrei Zaharescu, Andreea Berecleanu şi-a refăcut viaţa alături de un medic.


Prezentatoarea de televiune este mai fericită ca oricând şi spune că şi copiii săi sunt la fel de bucuroşi.

Invitată în ediţia de astăzi a emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars, Andreea Berecleanu a vorbit cu zâmbetul pe buze despre relaţia pe care o are în prezent, dar şi despre căsătorie.

„Ne-am întâlnit într-un moment al nostru şi sufletele noastre s-au înţeles foarte bine. Noi funcţionăm ca fi căsătoriţi, în afara unui act,” a spus Andreea Berecleanu, la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.

Andreea Berecleanu a mărturisit şi ce face pentru a fi mereu frumoasă, chiar dacă a trecut demult de prima tinereţe. „Întotdeauna am avut o îngrijire atentă. Au trecut 20 şi ceva de ani de la prima mea emisie de la 18 ani, şi a trebuit să mă demachiez şi să mă demachiez foarte bine, pentru că este foarte important să facem asta cât mai temeinic. Niciodată nu am dormit machiată, chiar dacă nu aveam demachiant, am luat un ulei de măsline, am luat ceva şi m-am demachiat, o cremă, sau apă şi săpun. Apa termală, exfolieri o dată la 10 zile. Decât să mănânc un croissant sau foitaj, prefer să mănânc o bucăţică de ciocolată. Sau dacă am poftă de ceva dulce, mănânc o banană coaptă. (…) Nu vreau să spun câte operaţii estetice am, actul medical este confidenţial. Cine vrea să creadă că sunt operată din cap până în picioare, să creadă, poate se vor simţi mai bine. Sper să se simtă mai bine crezând că Andreea Berecleanu este operată şi de aceea arată aşa,” a spus Andreea Berecleanu, la emisiunea „Refresh by Oana Turcu”, de la Antena Stars.