Andreea Berecleanu îşi dezvăluie, în sfârşit, silueta! Cum arată trupul ştiristei

De: Cătălina Matei / 04.05.2016, 08:00
Andreea Berecleanu îşi dezvăluie, în sfârşit, silueta! Cum arată trupul ştiristei
Andreea Berecleanu, prezentatoarea Observatorului de la ora 19:00, de la Antena 1, este una dintre cele mai frumoase vedete de la noi.

Pasionată de medicină, frumoasa vedetă îşi doreşte să ofere o sursă profesionistă de informare în ceea ce priveşte tehnicile de medicină estetică, de chirurgie plastică şi reparatorie, de dermatologie, nutriţie, estetică dentară, oculoplastie – şi multe altele – care să prezinte tot ce este inovativ în acest domeniu.

Pasiunea Andreei pentru acest domeniu i-a fost insuflată de dr. Constantin Stan, cel care este şi partenerul de viaţă al frumoasei vedete de la Antena 1.

„Experienţa jurnalistică de peste 20 de ani m-a ajutat în demersul meu, dar şi viaţa trăită alături de un specialist în domeniu, inventator internaţional, omul care m-a lăsat să întru în sala de operaţie şi să văd, să cunosc, să simt direct vibraţia acestei meserii şi să o transmit ca sursă de informaţie mai departe. Motto-ul site-ului www.esteticapremium.ro este „Think young and beautiful”, a mai adăugat ea.

Cu această ocazie, a postat o fotografie cu ea într-o ţinută mulată, care a lăsat să se vadă o siluetă perfectă.