Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios. Ştirista a strălucit în rochia de mireasă – FOTO

De: Cătălina Matei / 07.11.2016, 10:42
Andreea Berecleanu şi Constantin Stan s-au căsătorit religios. Ştirista a strălucit în rochia de mireasă – FOTO
Andreea Berecleanu s-a cununat ieri cu medicul estetician Constantin Stan. Ceremonia religiasă a avut loc la Biserica Kretzulescu, după care cei doi şi-au condus invitaţii către un hotel de lux din Capitală. Naşi le-au fost Ileana Badiu şi soţul său, medicul cardiolog Cătălin Badiu, scrie gandul.info.

Andreea Berecleanu a îmbrăcat din nou rochia de mireasă. Sfătuită de fiica sa, ştirista de la Antena1 a ales să poarte într-una dintre cele mai importante zile din viaţa ei o rochie albă cu bretele, la care a accesorizat o bentiţă argintie. Creaţia poartă semnătura unui designer britanic.”La vita e bella” (Viaţa e frumoasă), acesta a  fost mesajul pe care Andreea Berecleanu a ţinut să îl posteze pe pagina sa de socializare.

Andreea Berecleanu a slăbit considerabil. Cât cântăreşte la înălţimea de 1.70? – FOTO

Andreea Berecleanu s-a recăsătorit, la 41 de ani. E superbă în rochie albă! – FOTO

Naşa a optat pentru o rochie verde-smarald ,ce îi lăsa piciorul descoperit, şi o haină de blană. Ileana Badiu a captat toată atenţia şi cu buchetul pentru care a optat în ziua marelui eveniment. Andreea Berecleanu şi medicul estetician Constantin Stan s-au căsătorit civil pe 18 septembrie. Ceremonia civilă a fost oficiată de primarul general al Capitalei, Gabriela Firea. Andreea a ales să poarte atunci o rochie albă, iar ca accesoriu a etalat un voal negru.

Ce pensie alimentară plăteşte Andrei Zaharescu, fostul soţ al Andreei Berecleanu

Andreea Berecleanu îşi dezvăluie, în sfârşit, silueta! Cum arată trupul ştiristei

Andreea Berecleanu a fost căsătorită timp de 15 ani cu Andrei Zaharescu, de care a divorţat în 2013, iar medicul Constantin Stan lasă în urmă o relaţie de 13 ani cu nutriţionista Mihaela Bilic. Cei doi sunt împreună de trei ani.