Andreea D ne trimite o „Telegramă” de iubire

Apropo.ro / 13.02.2015, 14:01
Andreea D ne trimite o
Clipul regizat de Alex Ceauşu ne înfăţişează o poveste de dragoste complexă şi atipică. Andreea ne prezintă o iubire frântă de gelozie şi de fatalitatea războiului.

Rolul iubitului plecat pe front este jucat de actorul Denis Ştefan, cunoscut pentru rolurile pe care le-a avut în seriale precum „Regina”, „Inimă de ţigan” şi în filmul artistic „Păcală se întoarce”.

Videoclipul “Telegrama” reprezintă o punere în scenă a unei poveşti de război, condimentată cu scene tensionate, efecte speciale, cadre senzuale cu Andreea şi o atmosferă aparte, de poveste.

Andreea D a declarat: “Faptul că am jucat alături de Denis a fost o experienţă unică pentru mine şi sunt foarte încântată de ceea ce a ieşit. Rolul pe care l-am avut în videoclip mă arată în ipostaza unei soţii care îşi pregăteşte bărbatul pentru a pleca la război. Ea are un vis în care crede că este înşelată, iar când se trezeşte îi scrie o telegramă de dragoste. El se întoarce rănit de la război pentru ea, urmând să fie arestat pentru dezertare. Sunt sigură că o să vă placă atât piesa, cât şi videoclipul”.

Piesa “Telegrama” este compusă de băieţii de la Deepside Deejays (Silviu Paduraru şi Răzvan Alstani), în colaborare cu LLP, în studiourile Metropolitan Records.