Andreea Diaconu va prezenta colecția toamnă-iarnă pentru Dolce & Gabbana

De: Gabriela Voicu / 23.06.2013, 13:27
Andreea Diaconu va prezenta colecția toamnă-iarnă pentru Dolce & Gabbana
Modelul român Andreea Diaconu va prezenta alături de actrița Monica Bellucci și alte două modele celebre colecția toamnă-iarnă 2013/2014 a casei de modă Dolce & Gabbana.

Monica Bellucci, Andreea Diaconu, Kate King și Bianca Balti sunt protagonistele noii campanii pentru colecția toamnă-iarnă 2013/2014 a casei de modă Dolce & Gabbana.

Fotografiile pentru campanie au fost realizate de Domenico Dolce.

Recent, Andreea Diaconu a apărut pe coperta Vogue, în numărul din iunie al ediției franceze.

Andreea Diaconu a devenit unul dintre cele mai apreciate modele din România și a fost remarcată de stiliștii Katie Grand și Grace Coddington. Prima sa apariție pe un mare podium de prezentare a fost la New York Fashion Week, când au fost prezentate colecțiile primăvară-vară 2007. Au urmat colaborări cu designeri și case de modă celebre, precum Chanel, Dolce & Gabbana, Isabel Marant și Giorgio Armani.

Andreea Diaconu

La Săptămâna Modei Haute Couture de la Paris, Andreea Diaconi a deschis show-ul lui Alexandre Vauthier, pentru colecția primăvară-vară 2013 și a defilat pentru Giambattista Valli, Atelier Versace și Chanel.

Andreea Diaconu are 1,78 de metri înălțime, dimensiunile 83-59-88 și este reprezentată de agenția internațională IMG Models, una dintre cele mai prestigioase din lume, care le reprezintă și pe Gisele Bündchen, Kate Moss, Tyra Banks, Ann Ward și Heidi Klum.