Andreea Esca, despre siluetă și dietă

Apropo.ro / 27.02.2012, 13:20
Andreea Esca este într-o formă de zile mari, așa cum ne-am obișnuit până acum. Află cum se menține în formă și ce dietă urmează pentru a arăta bine.

Andreea Esca și-a propus să dea jos câteva kilograme, vreo opt, și a reușit. Cu o voință de fier și multă ambiție, Andreea a reușit.

Regimul adoptat de Andreea Esca a constat in renuntarea la dulciuri si carbohidrati, respectarea orelor de sport, si un plus de masaje si impachetari corporale.

Andreea Esca

Andreea Esca adora exercițiile Pilates

Cu puțină atenție la alimentație, sport, exerciții Pilates de 3 ori pe săptămână, au făcut minuni.

Andreea Esca a stat de vorbă cu csîd.ro, unde a dezvăluit cât de greu i-a fost, câte exerciții face pe săptămână, dietă, dar și despre faptul că se apropie de vârsta de 40 de ani, etate la care alte vedete „sunt sătule” de operații estetice.

CSÎD: Câte kilograme sunt acum în minus pe cântar? Le-ai numărat?

Andreea Esca: Cred că aveam în jur de 60 kg, ajunsesem până la 60 kg, și acum am între 55 și 56. Dar contează foarte mult pentru că eu sunt scundă și atunci fiecare kilogram se vede. În plus, și felul în care sunt așezate contează. De la o anumită vârstă trebuie să fii atent pentru că atunci când te îngrași.

CSÎD: Vrei să continui, ți-ai propus un target?

Andreea Esca: Continui să fac sport foarte mult. În ce privește dieta, sunt atentă. Dacă astăzi îmi permit să mănânc două prăjituri mici pentru că am avut poftă, sunt atentă mâine, poimâine, să mănânc mai puțină mâncare care să nu fie în regulă, adică pâine, paste ș.a.m.d. astfel încât să rămân la kilogramele astea. Mă cântăresc aproape în fiecare zi ca să mă mențin între 55 și 56 kg.

Andreea Esca

Andreea Esca face multă mișcare

CSÎD: Tu călătorești mult și ai observat că presiunile legate de imagine sunt foarte mari, la orice nivel. Totuși, acceptarea imaginii trebuie dublată și de niște ajustări? Mă refer aici atât la chirurgia estetică, dar și la cursuri motivaționale ca să mergi mai departe.

Andreea Esca: Da, cred că da. Când mă întreba cineva asta acum o vreme, spuneam: o să mă gândesc după 40 de ani. Deci probabil va veni momentul la care o să mă gândesc la toate aceste lucruri.

Citește mai multe detalii despre interviul cu Andreea Esca despre sport și dietă, pe csid.ro