Andreea Esca va prezenta Stirile ProTv direct de pe stadion

Apropo.ro / 08.05.2012, 16:49
Andreea Esca va prezenta Stirile ProTv direct de pe stadion
Pe 9 mai, cand toata lumea va sta cu ochii pe Bucuresti, locul unde se desfasoara cel mai important eveniment sportiv al anului, Andreea Esca va prezenta Stirile ProTv direct de pe stadion.

Fericita sa poata fi in mijlocul evenimentelor, cand stadionul insusi devine studioul de Stiri al ProTv, Andreea Esca va fi in mijlocul multimii pentru a reda pe viu pulsul evenimentelor. „Miercuri seara pentru Romania este seara fotbalului de inalta clasa si ziua in care tara noastra va demonstra ca este in stare sa gazduiasca si sa organizeze un eveniment de talie mondiala. Asa ca am considerat o idee foarte buna sa acopar acest subiect de la fata locului. Milioane de oameni asteapta Finala Europa Legue, iar eu sunt fericita sa fiu atat de aproape de teren, in atmosfera unui eveniment de o asemenea anvergura, pentru a-i informa cat mai bine, si mai prompt, pe telespectatorii ProTv”, spune Andreea Esca.

Andreea EscaPentru a acoperi impecabil evenimentul, pe stadion se vor mai afla corespondentul Stirilor ProTv Lavinia Petrea, Cristian Leonte, prezentatorul Stirilor Noptii si Ioana Cosma, prezentator sport.ro. Ei vor transmite stiri calde, de la fata locului, in timp ce alti corespondenti ai Stirilor ProTv, printre care Catalin Radu Tanase, Andreea Marinescu, Irina Gologan, Paul Angelescu, Ovidiu Oanta si Ramona Pauleanu se vor afla in Centrul Vechi al Bucurestiului, in zona celor doua tabere ale suporterilor si oriunde se intampla lucruri demne de semnalat.
Mai mult decat atat, un elicopter al Stirilor ProTv va survola Bucurestiul si va urmari de sus drumul echipelor spre stadion.
Evenimentul sportiv al anului 2012 in Romania, finala Europa League este momentul in care o lume intreaga va fi cu ochii pe Bucuresti, iar seara de 9 mai va intra in istorie drept seara in care romanii isi implinesc un vis. Si-au dorit timp de doua decenii sa ajunga in finala europeana, iar acum se intimpla ca o finala sa ajunga la romani. Cum este Bucurestiul vazut de sus intr-o astfel de zi si cum e sa fii pentru o seara in centrul lumii, telespectatorii ProTv vor vedea miine la ProTv, incepind cu ora 19.00 cand Andreea Esca va prezenta cel mai urmarit program de stiri din Romania dintr-un mini-studio improvizat chiar pe stadion, dar si cu incepere de la 21.15, cand meciul dintre Atletico Madrid si Athletic Bilbao va fi transmis in direct la ProTv si Live pe www.voyo.ro.