Andreea Esca – Vacanţă de iarnă în deşert

Apropo.ro / 07.01.2008, 00:00
Andreea Esca - Vacanţă de iarnă în deşert
Revelionul i-a prins pe Andreea Esca şi cei dragi ei la soare şi la mare: “Pe 26 decembrie, am plecat la căldură. De fapt, am căutat cîteva săptămîni o vacanţă la schi prin Austria şi, în final, am recunoscut că rămîn veşnic îndrăgostită de mare şi de soare, aşa că am ales Sharm el Sheik. Am mai petrecut acolo un Revelion, acum cîţiva ani, dar fără copii. Acum a fost şi mai reuşit, pentru că i-am avut şi pe ei cu noi”.

Elementul de senzaţie al vacanţei a fost, pentru Aris şi Alexia, plimbarea prin deşert cu ATV-urile şi cămilele. Aris nu a avut curaj să mănînce mîncarea gătită de beduini, dar şi-a luat inima-n dinţi şi a urcat pe cămilă, iar sora lui mai mare, Alexia, a fost cucerită de dansurile orientale şi de bălăceala în piscină. Partea cea mai grea a fost întoarcerea acasă, mai ales în opinia Alexiei: “A fost cald, soare, mîncare bună şi, în general, bine! Cînd ne-am întors la minus N grade şi la zăpezi, Alexia m-a întrebat: de ce nu am mai stat pînă în primăvară?”, povesteşte Andreea.

După aşa o perioadă plină, Andreea se “tratează” cu o altă petrecere: “Acum, aştept ziua prietenei mele, Andreea Macri (art director al revistei “The ONE”), pe 13 ianuarie, cînd am hotărît să facem o petrecere , cu ceaiuri pentru tratarea bilei şi mîncare light, că nu se mai poate!”, spune vedeta PRO TV.