Andreea Esca, vacanta de vis in Thailanda (Poze)

Apropo.ro / 09.01.2012, 16:40
Andreea Esca a petrecut de Revelion alaturi de familie si prieteni, la plus 27 de grade Celsius, in Thailanda.

Prezentatoarea stirilor ProTV a petrecut un Revelion de neuitat, alaturi de familie si de prieteni. Andreea a plecat tocmai in Thailanda, la peste 27 de grade, unde, in noaptea de Anul Nou cu totii s-au aflat pe plaja. Si-au pus dorinte si au ridicat spre cer lampioane, pentru ca dorintele sa se indeplineasca.

Andreea Esca alaturi de familie

„Am trecut de la minus 8 grade la plus 27 in cateva zile. Ne-am dus cu copiii la Bangkok 3 zile, apoi cateva zile in insula Koh Tao si alte 2 zile in Koh Samui. Nu mai fusesem niciodata in Thailanda si mi-a placut foarte mult”, spune Andreea Esca.

Andreea Esca alaturi de familie

„De la cei mai saraci, foarte saraci, pana la oameni cu dare de mana, toti au zambetul pe buze si multumesc pentru ce le-a dat soarta. Asta m-a impresionat cel mai tare. Altfel, peisaje de vis , fructe gustoase si soare! Am lenevit la plaja, am citit, am facut masaje si ne-am dat in tiroliene intre doua stanci. Anul nou l-am sarbatorit pe plaja, unde ne-am pus dorinte si am ridicat lampioane catre cer, ca sa se indeplineasca”, mai spune Andreea despre vacanta in Thailanda.

Citeste mai multe detalii despre vacanta Andreei Esca in Thailanda, pe protvmagazin.ro