Andreea Ibacka, geloasă? Cabral se reprofilează? “Mă duc la curs de fotografie nud”

De: Nicoleta Nicolae / 16.05.2016, 11:17
Andreea Ibacka, geloasă? Cabral se reprofilează? “Mă duc la curs de fotografie nud”
Edward Aninaru, fotograful de vedete“ şi Cabral sunt prieteni de mici, de aceea simpaticul prezentator profită de ocazie pentru a învăţa să facă câteva fotografii nud.

Oare Andreea Ibacka este de acord? Să fie oare geloasă sau încântată să pozeze goală pentru soţ?

“Despre Edi am mai scris, mi-e prieten de mic, din cartier, este unul dintre românii care-au reuşit afară. A reuşit în America în ciuda şanselor mici, în ciuda faptului că nu a ajuns acolo recomandat sau împins de la spate de cineva puternic… şi nici nu s-a combinat cu vreo babă bogată. Sau, cel puţin de babă n-am aflat eu…Ideea este că omu-i un fotograf foarte talentat, are o roabă de lucrări în spate care să-i certifice munca, plus că a lucrat în US şi cu mulţi celebri… printre care şi Celine Dion.

Ne-am văzut ultima oară de Revelion, când am petrecut împreună, acum vine omu’ iar pe-acasă, ţine un curs de fotografie nud. În Bucureşti. Pe 21 şi 22 mai. Eu încerc să-mi eliberez programul şi să merg”, a scris Cabral pe blogul lui.

Andreea şi Cabral Ibacka s-au cunoscut în 2007 pe platourile de filmare şi sunt împreună din acel moment, iar în anul 2011 cei doi şi-au legat destinele şi în faţa lui Dumnezeu.