Andreea Ibacka îl părăseşte pe Cabral! Ce a dezvăluit blonda

De: Pusa Toader / 01.08.2014, 13:38
Andreea Ibacka îl părăseşte pe Cabral! Ce a dezvăluit blonda
Andreea Ibacka i-a răspuns lui Cabral cu aceeaşi monedă, după ce el a plecat în Grecia cu motocicleta fără s-o anunţe.

Cabral a povestit, pe contul său de socializare, că şi-a cumpărat o motocicletă nouă şi a vrut să plece cu ea la munte, împreună cu soţia sa, Andreea, însă ea l-a refuzat, aşa că a plecat singur.

Pe drum, însă, şi-a dat seama că vremea nu era tocmai potrivită pentru o aventură pe două roţi, aşa că a schimbat „puţin” traseul, ajungând pe o plajă din Grecia. De acolo, i-a trimis un „selfie” soţiei sale, care, însă, n-a prea gustat gluma, s-a supărat şi a plecat de acasă.

Acum, după ce presa a speculat că cei doi ar urma să divorţeze, Andreea Ibacka a transmis un mesaj, pe blog, în care nu dă detalii explicite despre ce se va întâmpla în mariajul ei cu Cabral, însă mărturiseşte că plănuieşte să plece şi ea într-o „vacanţă”.

„Astăzi îţi scriu să te anunţ că plec la rândul meu în vacanţă. Am aşteptat câteva zile de la escapada fostului coleg de cameră (spun ”fost” pentru că între timp s-a mutat pe litoral cu tot cu echipa de productie a emisiunii pe care o prezintă), timp în care am inspirat mult zen şi – pe alocuri – feng shui, să-mi revin în cele mai bune dintre simţiri şi să hotărăsc în deplinătatea seninătăţii. Pe modelul soţului, ca tot e amuzant şi spontan planul lui, mi-am alimentat maşina şi în curând am să fug în lume. De ajuns, probabil oi ajunge unde m-or purta cauciucurile mele de vară”, a scris Andreea Ibacka, pe blogul său.