Andreea Ibacka, mulatră pentru o zi! Cum arată machiată ca Beyonce

De: Nicoleta Nicolae / 18.04.2016, 10:31
Andreea Ibacka, mulatră pentru o zi! Cum arată machiată ca Beyonce
Andreea Ibacka a acceptat provocarea şi s-a lăsat machiată şi coafată ca Beyonce, aşa cum arată cântăreaţa în noul clip al celor de la Coldplay.

“A fost sansa mea sa traiesc in papuci de diva! Cum era sa nu profit de asa ocazie?”, spune Andreea Ibacka. “Aceasta a fost ziua in care mi-am spulberat recordul personal de selfie-uri! Iar dupa pictorial, nu-mi mai venea sa merg acasa sa ma demachiez. Cu multa parere de rau, abia seara la culcare, am renuntat la bronzul de tropice. Cu multa parere de rau! Am mai spus asta?”, declara vedeta.

           Alegerea acestui personaj nu a fost una întâmplătoare, după cum povesteşte Andreea Ibacka: ”Am vrut o transformare de-a dreptul radicala, asa ca am ales impreuna cu cei de la Jovsky Studio un personaj care sa nu-mi semene deloc in viata de zi cu zi. Si totusi, de la Alba ca Zapada la sosia lui Beyonce n-au fost decat cateva ore de munca si distractie! Acum mai avem de lucrat doar la cariera mea muzicala!”

          “Aceasta a fost prima Transformare radicala pe care am realizat-o in noua locatie Jovsky Studio din Corbeanca. Am folosit mese coafate lejer, iar coafura a fost completata cu ajutorul coronitei de flori realizata de Dhaniel Nora si a tinutelor alese impecabil de stilista Eniko Szanto. Ne-am simtit foarte bine si a fost o placere sa lucrez din nou cu Andreea. In plus, eu iubesc tot ceea ce tine de India, asa ca aceasta interpretare a lui Beyonce in clipul “Hymn for the Weekend” a fost pe sufletul meu”, spune hairstylist-ul Adrian Perjovschi.