Andreea Ibacka, primele imagini cu burtica de graviduţă. Radiază de fericire! – FOTO

De: Cristiana Trifu / 07.08.2018, 16:43
Andreea Ibacka, primele imagini cu burtica de graviduţă. Radiază de fericire! - FOTO
Soţia lui Cabral este gravidă. Prezentatorul tv va deveni tătic pentru a doua oară.

Iată prima reacţie a lui Cabral după ce s-a aflat că va deveni tătic pentru a doua oară: Andreea şi Cabral s-au căsătorit în luna iunie din anul 2011, iar în curând familia lor se va întregi deoarece vor deveni împreună părinţi. 

Andreea Ibacka a făcut anunţul pe blogul personal, cu ajutorul unei fotografii sugestive în care apar ei doi şi un cărucior de bebeluşi. „Scriu dintr-o singură suflare… cu fluturi în stomac, aşa cum mă trezesc în fiecare dimineaţă a ultimelor luni”, a fost mesajul fotografiei de pe blog. 

„Dacă aş avea timp să-ţi povestesc câte mi se întâmplă în perioada aceasta… 2018 a fost anul meu, asta este clar! Şi chiar dacă am un program foarte încărcat, sarcina uşoară mi-a permis să mă ocup de toate cu zâmbetul pe buze. Cu tot cu un plus de entuziasm, pentru care dau „vina” pe hormoni, dar mai ales pe aşteptarea aceasta frumoasă. Încă o dată spun… sunt o mega norocoasă!

Fotografiile de mai jos sunt făcute la 21 de săptămâni de sarcină.Între timp galopăm cu bine înspre 24 de săptămâni… cu doar câteva sute de grame în plus faţă de galeria de imagini.Desigur, pe lângă conţinutul foto, promit să revin cu fel de fel de recomandări utile legate de perioada sarcinii. Poate se ia… şi atunci un strop de documentare ar putea să-ţi prindă bine.”