Andreea Liptak – mamica academician

Apropo.ro / 09.08.2004, 14:36
Andreea Liptak - mamica academician
Înca de acum o saptamîna, doctorul i-a spus sa aiba bagajul facut și sa fie pregatita de marele eveniment. Numai ca, înainte de a-și face bagajul, Andreea a avut grija de alte lucruri: "I-am spalat fetiței mele hainuțele, le-am calcat și le-am așezat


Înca de acum o saptamîna, doctorul i-a spus sa aiba bagajul facut și sa fie pregatita de marele eveniment. Numai ca, înainte de a-și face bagajul, Andreea a avut grija de alte lucruri: „I-am spalat fetiței mele hainuțele, le-am calcat și le-am așezat frumos în dulapior. I-am aranjat camera, am facut-o vesela așa cum sper sa fie ea… Pentru ca vreau ca atunci cînd ajunge acasa totul sa fie ca un paradis pentru ea”.

Corespondentul special al Știrilor PRO TV s-a documentat în legatura cu noul ei statut: „Un raft din biblioteca mea este plin de carți tematice. Am citit toate carțile aparute despre perioada sarcinii, despre nou-nascuți și despre psihologia copilului. Ma simt asemeni unui academician în ale sarcinii și chiar daca mi-e teama ca practica mi-ar putea aduce anumite probleme, sînt pregatita sa le fac fața”.

Tags: