Andreea Mantea a slăbit rapid 10 kilograme. A dezvăluit reţeta minune! E uşor de preparat

De: Cătălina Matei / 01.03.2017, 15:39
Andreea Mantea a slăbit rapid 10 kilograme. A dezvăluit reţeta minune! E uşor de preparat
Andreea Mantea are o siluetă de invidiat. Deşi este mămică, vedeta are grijă de felul în care arată şi după ce a slăbit 10 kilograme se poate lăuda cu o formă fizică de invidiat.

Foto de senzaţie! Cum arăta Andreea Mantea la 15 ani

Cum puteau să arate vedetele, când pozau la rubrica “Fata de la Pagina 5”!

Andreea Mantea, declaraţii din intimitate: “Nu ştiu cu câţi am făcut-o, nu ţin cont de asta!”

Andreea Mantea şi-a schimbat silicoanele, iar acum are un bust ferm, a făcut mişcare şi a apelat la un truc, care a ajutat-o să scape de kilogramele nedorite.

Vedeta a consumat un suc natural din lâmaie, apăşsi ghimbir. Acest suc se bea în fiecare dimineaţă pe stomacul gol şi câte un pahar înainte de fiecare masă.

„Am renunţat la prajeli, paine si sucurile din comert. Cu sau fara acid. Important este sa bei un pahar din apa asta, pe stomacul gol dimineata si daca poti si in timpul zilei. Am inceput cu 2 L. Acum imi fac 5 L si iau de acolo in fiecare dimineata. Pun 3 lamâi cu tot cu coaja ( dar le spal bine inainte, pentru ca au ceara pe ele. Le tin in otet sau le frec cu bicarbonat de sodiu) apoi storc zeama, iar coaja o tai in bucatele. Ghimbir pun cate 4 bucati. Curatat apoi taiat in bucatele. Si cateva afine taiate in doua. Las totul la macerat 12 h apoi beau pe stomacul gol cate un pahar. Cateodata iau si dupa mine si beau si in timpul zilei”, spune Andreea Mantea.