Andreea Mantea, blondă? – „Arătam mult prea vulgar”

Apropo.ro / 08.09.2012, 07:00
Andreea Mantea, blondă? -
Andreea Mantea este înzestrată cu farmec şi frumuseţe şi, după spusele ei, este leită mama sa. De altfel, când era mică, Andreea Mantea îşi termina rugăciunea de seară cu rugămintea să semene cu mama când va fi mare. Se pare că dorinţa i s-a împlinit, cu toate acestea Andreea Mantea ar apela cu încredere la operaţiile estetice.

andreea mantea seamana foarte bine cu mama ei– Am observat că, de-a lungul timpului, ai adoptat un singur fel de machiaj, acelaşi fie că eşti pe micul ecran, la un eveniment monden sau la o şedinţă foto. De ce?
Mi se pare un machiaj simplu, curat şi care mă reprezintă.

– Eşti constantă şi în viaţa de zi cu zi?
Sunt o fire spontană care se plictiseşte foarte repede. Un program la fel, zi de zi, m-ar omorî. Relaţiile mele încerc să le „piperez” şi să le „sărez” cât pot de mult pentru a nu interveni monotonia. Urăsc monotonia!

– Cum ai câştigat tu lupta cu kilogramele?

Îi mulţumesc lui Dumnezeu că nu am avut probleme de acest gen până acum şi sper să nu am pe viitor. Oricum, acum la tinereţe, nu prea se simte. Mai încolo o să vedem…

– Cum arată mama ta? Îi semeni?
Când eram mică, aveam în camera mea un tablou cu mama mea şi în fiecare seară rugaciunea mea către Dumnezeu se termina cu „Ajută-mă, Doamne, să semăn cu mama mea când o să mă fac mare!” Sunt leită mama.

– Cum te vezi peste 20 de ani?
Peste 20 de ani… Sper cu o familie mare şi fericită, multă dragoste şi respect.

– Ce părere ai despre operaţiile estetice ?
Sunt întru totul de acord cu ele. În momentul de faţă nu am decât o singură operaţie estetică făcută (sânii), dar pe parcurs, dacă voi dori şi altele, voi apela cu încredere la ele. Operaţiile estetice ne ajută să avem mai multa încredere în noi şi să ne simţim mai bine în pielea noastră.

– Ce nu ai face niciodată doar de dragul imaginii?

…. Nu prea pot face compromisuri atunci când vine vorba de imaginea mea. Am fost destul de „tăvălită” prin noroi, mi-am învăţat lecţia. Acum sunt foarte precaută.

– Andreea, când ţi s-a spus ultima oară că eşti frumoasă?

Acum 5 minute, de către o fetiţă de 10 anişori. Mă aflu la o filmare pentru emisiunea „Nunta cu surprize” de la Kanal D.

– Te-ai gândit vreodată să-ţi schimbi culoarea părului?
Mi-am pus o dată o perucă blondă şi … arătam mult prea vulgar. Vreau să cred că părul negru mă reprezintă.