Andreea Mantea – Cine se trezeşte de dimineaţă… ajunge la Noaptea erorilor!

Apropo.ro / 16.06.2008, 00:00
Andreea Mantea - Cine se trezeşte de dimineaţă... ajunge la Noaptea erorilor!
Deocamdată, fosta Miss PLAYBOY îşi face stagiul în televiziune la ”’Neatza cu Răzvan şi Dani”. Însă, de la mijlocul verii, ”vecina” de la Antena 1 trece la lucruri mai serioase. Adică la farse! Andreea va prezenta, alături de Mircea Radu, emisiunea ”Noaptea erorilor” şi încă se mai aşteaptă să fie o păcăleală!

– Pe o scară de la 1 la 10, cum vezi tu evoluţia ta în televiziune?
Aş spune un 5. Sînt la jumătatea drumului, am muncit mult să ajung aici, dar îmi place ceea ce fac şi sper ca în viitor să ajung de nota 10!

– La ce oră te trezeşti dimineaţa şi cînd se dă stingerea?
Dimineaţa, mă trezesc la 5 şi jumătate şi ajung să pun capul pe pernă în jur de miezul nopţii, deoarece mai mereu sînt prinsă în treburi personale şi casnice.

– Pînă unde merge rolul de vecină… prostuţă?
Cum aţi spus şi voi, este un rol, unul pe care îmi place să-l joc, dar, ca orice joc, are o limită a bunului simţ.

– Stai mai mereu pe lîngă Vlăduţ, bucătarul emisiunii. Eşti gurmandă?
Vlăduţ găteşte, fără modestie, nu bine, ci excelent! Recunosc că pînă să fiu în echipa matinalului nu luam micul dejun. În schimb, de cînd stau pe lîngă Vlăduţ, am descoperit că, într-adevăr, micul dejun e cea mai importantă masă a zilei. N-am cum să mă abţin cînd văd atîtea preparate delicioase!

– Tu găteşti?
Da, îmi place să gătesc. Cel mai bine cred că îmi iese saramura de peşte, apoi sărmăluţele, friptura la cuptor, salata boeuf, ardeii umpluţi, fasole cu ciolan afumat, ciorbiţe felurite… Da, cam toate îmi ies bune!

– Ai trecut prin obsesia dietelor?
Slavă Domnului, nu am avut niciodată nevoie de diete, pot să mănînc liniştită orice vreau fără să mă tem de caloriile în plus.

– De la ce anume nu te poţi abţine deloc?
Ca orice femeie din lumea asta, nu pot să mă abţin de la ciocolată, albă, neagră, cu alune, cu lapte, migdale sau căpşuni. Orice, numai ciocolată să fie!

Oops, eroare!

– O să prezinţi ”Noaptea erorilor”. De ce crezi că este o farsă?
Pentru că, imediat după ce colegului meu Dani i-a fost făcută o farsă, am primit ofertă de a prezenta emisiunea. Normal că primul meu gînd a fost: “Aha, e o farsă, o să mă păcălească!”. Şi nu prea am ştiut cum să reacţionez: nu puteam să mă bucur pentru că mă temeam să nu fie o farsă mare-mare. De altfel, eu cred în continuare că, de fapt, eu nu prezint acest show alături de Mircea Radu. Încă mă aştept să ajung în prima zi de filmări şi să descopăr că am căzut victimă imaginaţiei diabolice a colegilor de la “Noaptea erorilor”.

– Te-ai uitat înainte la format?
Da, mă uitam cu multă plăcere şi rîdeam cu lacrimi de cele mai multe ori, dar mă întrebam de fiecare dată cum aş fi reacţionat eu dacă aş fi fost în situaţia victimelor.

– Pînă acum, de cîte farse ai avut parte?

Nu prea am avut parte de farse ingenioase pînă acum. Au fost mici glumiţe de genul ”Ieşi pînă afară că te caută X” şi de fapt nu mă căuta nimeni, ”Vezi că ţi-au zgîriat maşina” şi maşina era în regulă, ”Trezeşte-te! E 5 dimineaţa!” şi de fapt era 5 după-amiaza. Dar recunosc că am fost şi atentă să nu fiu prinsă în capcană!

– Tu obişnuieşti să faci farse?
O, da! Sînt un mic drăcuşor cînd e vorba de făcut farse.

– Te-ai întîlnit pînă acum cu Mircea Radu?

Da, a fost şi invitat la matinal.

– Înainte de a ajunge celebră, te uitai la emisiunile lui?
Ori de cîte ori aveam timp, marţi seara, eram nedezlipită din faţa televizorului la “Din dragoste”. Mi se pare minunat ce se întîmplă în acea emisiune şi, recunosc, o dată chiar am vrut să apelez la caravana ”Din dragoste”.

”Ferma” animalelor

– Unde vei merge în vacanţă?
Nu ştiu încă. Aş vrea să ajung în mai multe locuri, aş vrea să colind prin Europa, asta după ce o să mă relaxez privind un apus de soare în Deltă, o să călăresc prin pădurile din Vatra Dornei şi o să mă prăjesc puţin pe plaja litoralului românesc. Oriunde departe de aglomeraţia Bucureştiului e minunat.

– Să refacem inventarul animăluţelor de acasă…

Doi cîini, un husky şi un rottweiler. Husky e foarte jucăuş, îşi bagă nasul peste tot şi se murdăreşte des, de aceea l-am numit Stinky. Rottweiler-ul mănîncă cît un cal, e mai agresiv decît husky şi îl strigăm Rocky. Mai sînt şi doi iepuri, care nu au nume; le zic Grăsanii pentru că şi ei mănîncă foarte mult.

– Cine are grijă de ele cînd tu eşti la emisiune?
Surioara mea dragă şi scumpă, căreia îi mulţumesc pe această cale.

– Cum stai cu… dragostea?
Am pe cineva şi vreau să mă limitez la acest răspuns.