Andreea Mantea, criză de nervi, la TV! „Iubitule, te rog, nu mai da la ochi, că mă învineţesc, dă la ficat, că nu se vede!”

De: Nicoleta Nicolae / 16.10.2015, 09:12

Andreea Mantea, criză de nervi, la TV!
Andreea Mantea a avut o răbufnire în direct, în cadrul emisiunii pe care o prezintă.

La un moment dat, în cadrul emisiunii pe care Andreea Mantea o prezinta la un post de televiziune, a venit vorba despre violenţa într-o relaţie şi despre cât de mult poate un om să ierte din iubire. „Puteţi ierta orice într-o relaţie?”, a fost întrebarea care a încins platoul de filmare.

Când un barbat din public a spus că trebuie cu toţii să învăţăm să iertam, dar să nu uitam, şi ca acest lucru e valabil chiar şi în cazul femeilor lovite de parteneri, prezentatoarea s-a supărat, consemnează wowbiz.ro.

„Da, sigur ca da, cum sa nu! Adica daca te bate, si te bate, si te bate, tu ce faci? Stai, nu? Ii spui: Iubitule, te rog, nu mai da la ochi, ca ma invinetesc si e urat, da mai jos, la ficat, ca nu se vede! Mie mi s-a intamplat de vreo trei ori pana acum, in viata, sa ma raneasca iar apoi sa imi ceara iertare si sa imi promita ca nu se va mai repeta. Degeaba! Doamnelor! Domnisoarelor! Daca sunteti batute, nu stati! Nu e de glumit! Se gasesc alti barbati care sa va tina in puf, sa va pupe si sa va iubeasca, sa va faca fericite! Sub nicio forma nu acceptati sa faceti compromisuri! Avem o singura viata si trebuie sa o traim frumos”, a spus Andreea Mantea în direct.