Andreea Mantea şi Bursucu prezentatorii emisiunii „Se strigă darul!”, la Kanal D

De: Nicoleta Nicolae / 02.05.2016, 06:00
Andreea Mantea şi Bursucu prezentatorii emisiunii „Se strigă darul!”, la Kanal D
Andreea Mantea si Bursucu (Adrian Cristea) vor prezenta in curand, la Kanal D, emisiunea „Se striga darul!”, un show prin intermediul caruia indragitii prezentatori vor fi alaturi de tineri insuratei in cea mai frumoasa zi a vietii lor. Cei doi vor merge prin tara sa descopere traditii de nunta dintre cele mai frumoase si sa stranga zestrea mirilor.


      Andreea si Bursucu se afla acum in cautare de viitori miri si mirese, astfel ca toti cei care ii doresc pe acestia la nunta lor se pot inscrie la castingul pentru emisiunea „Se striga darul!”, accesand site-ul www.kanald.ro.

      „Este o bucurie imensa pentru mine sa ma aflu alaturi de oameni in zilele lor cele mai fericite. Le vom pregati nuntasilor surprize frumoase, ne vom bucura alaturi de ei, de prietenii si de familiile lor. Nu in ultimul rand, vom intra in culisele organizarii nuntilor si vom participa la strangerea darurilor pentru miri”, a spus Andreea Mantea.

      „Vom fi un fel de , ne vom afla in mijlocul celor mai spectaculoase traditii. E o calatorie pe care o astept cu nerabdare! Ii invit pe toti cei care ne doresc la cel mai frumos eveniment din viata lor sa se inscrie la castingul pentru emisiune”, a completat Bursucu.