Andreea Mantea – Vecina de la… matinal!

De: Cătălina Matei / 17.03.2008, 00:00
Andreea Mantea - Vecina de la... matinal!
”Frumoasă-i vecina noastră / Scoate capul pe fereastră”... Aşa ar putea cînta Răzvan şi Dani, în fiecare dimineaţă, la Antena 1, cînd Andreea îşi face apariţia în platoul matinalului. Fostă Miss PLAYBOY şi cea mai populară fată de la pagina 5, bruneta de aproape 22 de ani a reuşit să-şi adjudece ”funcţia” de vecină a celor doi matinali, în urma unor preselecţii serioase. Cu aşa vecină, şi trezitul în zori de zi devine o plăcere!

– Ce te-a determinat să participi la casting-ul pentru emisiunea de la Antena 1?
Sincer, nu prea am vrut să merg la casting, pentru că eram convinsă că nu voi fi aleasă, însă o prietenă a insistat să mă duc. Pe drum am prins curaj şi cred că am şi început să sper să fiu aleasă.

– Cum a fost prima întîlnire cu Răzvan şi Dani?
Foarte tare! Eu transpirasem de emoţie cît aşteptasem afară şi le întrebam pe toate fetele care ieşeau de la casting cum a fost şi la ce probe le-au supus. Dar, în mai puţin de două minute, deja eram foarte degajată şi rîdeam cu gura pînă la urechi datorită băieţilor, care erau cum sînt ei, adică foarte haioşi!

– Dintre cei doi: cine e cel mai haios? Dar cel mai vorbăreţ?
Cel mai haios este Răzvan, iar cel mai haios este Dani! Cînd ursitoa­rele le-au împărţit calităţile, cred că au scăpat ceva mai mult umor… cam cîte o tonă la fiecare! Cel mai vorbăreţ?! Băieţii ăştia suferă de limbariţă cronică incurabilă!

– Cum te-ai acomodat cu trezitul de dimineaţă?
Destul de greu în prima săptămînă! Aveam patru ceasuri pe care le puneam să sune la 5 dimineaţa, dar eu tot la 6 reuşeam să mă ridic din pat. Acum, nu mai am nevoie decît de un singur ceas, dar oricum mă trezesc înainte să sune alarma.
Bătălia pe parcare!

– Cît de mult te lasă băieţii să vorbeşti în emisiune?
Atît cît trebuie şi, uneori, chiar mai mult!

– În realitate, cum te înţelegi cu vecinii? De cîte ori i-ai inundat?
Foarte bine! Vorbim doar prin bileţele lăsate pe parbriz, pentru că ne luăm locurile de parcare reciproc! Iar de inundat… Of! Chiar trebuia să întrebaţi asta?! Am să vă spun doar că sper din toată inima că vecinul care stătea mai jos cu un etaj nu s-a mutat din cauza mea…

– De curînd, revistele de paparazzi v-au surprins pe tine şi pe Dani plimbîndu-vă pe liniile de tramvai şi au insinuat că sînteţi împreună. Pînă la urmă, care e adevărul?
Am ieşit să mănînc cu Dani, colegul meu, şi am stat de vorbă despre tot felul de lucruri, inclusiv despre prietenele mele, de care Dani s-a arătat foarte interesat! Dacă doi oameni ies împreună la masă sau în oraş, nu înseamnă că sînt iubiţi, dar unora le e greu să înţeleagă asta. Eu sînt singurică… deocamdată!

– Care e primul lucru care te atrage la un bărbat?
Ochii! Dacă nu mă pierd în privirea lui… degeaba! Şi trebuie să vă dezvălui un secret: sînt un pic clarvăzătoare! Pot să văd în ochii unui bărbat dacă în timp ce îmi face o declaraţie se gîndeşte cum să ajungă mai repede… într-un anumit punct al relaţiei sau (de ce nu?) dacă se gîndeşte la fotbal.

Se lansează în muzică?
– ”Miss PLAYBOY” s-a dovedit o rampă de lansare pentru multe tinere. Ce ai învăţat tu din această experienţă?
A fost o rampă de lansare şi pentru mine. Am învăţat multe lucruri importante pe care ar trebui să le faci la un concurs de miss, am învăţat să îmi exprim feminitatea şi cred că o mare realizare e şi faptul că am învăţat să convieţuiesc cu 11 modele în aceeaşi casă timp de două săptămîni. Credeţi-mă, e greu!

– Tot de prin ziare, am aflat că ai luat lecţii de canto cu Crina Mardare. Pînă la urmă, cînd apari cu un proiect muzical?
Încă mai iau lecţii de canto cu Crina Mardare, iar de apărut o să apar cînd o să îşi facă mai mult timp Gabriel Huiban şi Laurenţiu Duţă să se ocupe şi de piesele mele.

– Ce faci în timpul liber?
Dorm, fac cumpărături şi fug din Bucureşti!