Andreea Marin a dezvăluit ce problemă de sănătate are: „Am făcut RMN”

De: Cristiana Trifu / 26.09.2018, 11:51
Andreea Marin a dezvăluit ce problemă de sănătate are:
Andreea Marin se pregăteşte pentru o intervenţie chirurgicală. În urma consultaţiei şi a investigaţiilor preliminare, vedeta a primit indicaţie de operaţie, una necesară pentru sănătatea ei.

Invitată în emisiunea Răi da buni de la Antena Stars, Andreea Marin a mărturisit că care este problema de sănătate. Fosta Zână va trebui să ajungă pe masa de operaţie, pentru a-i fi extirpată o formaţiune din zona cervicală.: Nu e nimic grav, astăzi am făcut RMN-ul, a fost bine. Nu e o formaţiune care să mă ducă cu gândul către probleme. Am o cocoaşă care nu e bine să fie în zona cervicală. Peste o lună voi face operaţia, totul va fi bine, e o problemă temporară. Mai greu mi-a fostă să stau în aparatul de RMN astăzi, să fiu sinceră. Oamenii m-au liniştit pentru că nu mai puteam respira. Nu mă panichez, dar sunt un om practic şi rămân în felul acesta şi în privinţa problemelor de sănătate. Eu sunt de părere că e mai bine să ştiu mai din timp, când pot să fac ceva. Am vreo 5-6 operaţii, făcute de nevoie, nu te joci când e vorba de sănătate. Avem datoria şi faţă de copii noştri să le aratăm că aşa trebuie făcut” 

Surprize, surprize! Cove şi Andreea Marin s-au reîntâlnit: „La fel de tineri şi neliniştiţi” – FOTO

„Aşa l-am cunoscut pe domnul doctor, la recomandarea altcuiva, după ce am aflat câteva cazuri absolut impresionante şi am căpătat încredere la prima consultaţie, am văzut cât de cald este ca om, cât de simplu şi modest. Mi se pare că valoarea reală e acolo. Nu sunt adepta operaţiilor estetice, fără nicio problemă. O să vă spun săptămâna viitoare când voi avea un rezultat al analizelor exact despre ce este vorba, dar vorbim despre o operaţie necesară. Are şi o valenţă estetică pentru că de acolo de unde scoţi ceva inestetic, rămâne mai frumos, dar e o problemă medicală. Este cu anestezie probabil generală”, povestea Andreea Marin înainte de primirea rezultatelor.

Foto Facebook