Andreea Marin: ”Am avut multe necazuri”

De: Cristiana Trifu / 21.12.2017, 10:52
Andreea Marin: ”Am avut multe necazuri”
Andreea Marin, una dintre cele mai îndrăgite femei din showbiz-ul românesc, se consideră o persoană norocoasă, care a fost înzestrată cu multă putere de luptă.

 Invitată de Florentina Fântânaru în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe” de la Antena Stars, ea vorbeşte despre felul cum a reuşit să facă faţă greutăţilor din viaţă.

”Îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a înzestrat cu o forţă interioară care m-a ajutat în cele mai grele momente din viaţă şi pentru şansele pe care mi le-a oferit în viaţă. Şi când am primit ceva negativ, tulburător, dureros, a fost ceva ce m-a călit. Bineînţeles că ne dorim să ne călim pe o cale mai uşoară, dar se întâmplă şi aşa. (…) Fericirea mea nu trebuie să depindă de altcineva, dar e o bucurie să o construiesc împreună cu cineva. Am avut multe necazuri, multe motive de tristeţe în viaţă, dar am învăţat cum să le fac faţă şi că nu se termină lumea. Trebuie doar să acceptăm acea nereuşită de moment, să descoperim ce e pozitiv în ea, sigur avem ceva de învăţat de acolo”, spune Andreea Marin în cadrul emisiunii ”Dincolo de aparenţe”  de la Antena Stars.