Andreea Marin Bănică a numit-o ambasador pe Alexandra Dinu! Află de ce!

Apropo.ro / 28.09.2012, 11:53
Andreea Marin Bănică a numit-o ambasador pe Alexandra Dinu! Află de ce!
Andreea Marin Bănică şi Alexandra Dinu îşi unesc forţele şi vin în sprijinul mamelor care îşi cresc singure copiii, atât din România, cât şi din străinătate.

In acest sens, frumoasa actriţă care a cunoscut un succes grăitor în lumea cinematografică din Italia, a fost ieri numită Ambasador al Fundaţiei Preţuieşte Viaţa.
Alexandra Dinu a trecut prin experienţa creşterii unui copil prin propriile forţe şi a ajuns acum în ipostaza de a întinde o mână de ajutor femeilor care se află într-o mare cumpănă a vieţii. O consider persoana potrivită pentru a-i preda ştafeta faptelor bune într-o campanie care se adresează nu doar mamelor de la noi de acasă, ci şi celor din diaspora”, declară Andreea Marin Bănică.

Andreea Marin BanicaAlexandra Dinu a îmbrăţişat cu drag propunerea Andreei Marin Bănică.
„Mi-am dorit de mult timp să mă implic în proiecte umanitare şi sociale. O admir pe Andreea de la începutul carierei sale. O consider un model de urmat. Am fost realmente încântată atunci când mi-a propus să fiu parte a campaniei fundaţiei sale. In Italia sunt foarte multe familii de români care au nevoie de ajutor, femei divorţate, despărţite de parteneri, multe rămase pe drumuri cu copiii lor, care nu îşi cunosc drepturile şi nu au un umăr de sprijin. Aici vor interveni specialiştii Fundaţiei Preţuieşte Viaţa şi noi, ca şi portavoce a activităţii ei”, declară Alexandra Dinu.
Andreea Marin Bănică şi Alexandra Dinu vor începe în curând primele demersuri pentru extinderea activităţii Fundaţiei Preţuieşte Viaţa în Italia, ajunsă deja în cel de-al patrulea an de existenţă.
Andreea Marin Bănică a inaugurat ieri şi noul sediu al fundaţiei pe care o deţine.