Andreea Marin Bănică – alături de „divina” Sophia Loren la Marsilia

Apropo.ro / 28.05.2012, 16:21
Andreea Marin Bănică - alături de
Andreea Marin Bănică a acceptat invitatia unei agenţii de turism de a fi prezentă sâmbătă la Marsilia, la inaugurarea vasului de croazieră MSC Divina, al cărui nume a fost inspirat de renumita actriţă Sophia Loren.

La Marsilia, Andreea Marin Bănică a avut ocazia nu doar să dialogheze cu Sophia Loren, dar să fie şi singurul jurnalist, dintre cei peste 400 prezenţi la conferinţa de presă, cu care legendara actriţă a acceptat să facă fotografii.
Un mare merit l-a avut impresionantul CV al Andreei, pe care staff-ul actriţei l-a primit în prealabil, dar şi faptul că vedeta din România este voluntar şi Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF, deşi nu în această calitate s-a aflat Andreea la eveniment, ci ca director editorial al revistei Business Woman.

Andreea Marin Banica si Gerard DepardieuSophia Loren sprijină colaborarea directă dintre compania de vase de croazieră MSC şi UNICEF, prin intermediul căreia sunt ajutaţi copiii defavorizaţi din Brazilia. Prin donaţiile făcute, se construiesc şcoli şi programe de educaţie pe termen lung dar se şi facilitează accesul la apă potabilă şi îngrijire medicală pentru copiii defavorizaţi din ţara sud-americană.
Evenimentul de lansare a vasului de croazieră de la Marsilia, l-a avut ca şi gazdă pe renumitul actor Gerard Depardieu, cu care Andreea s-a întâlnit şi fotografiat, iar, ca invitat de onoare, pe unul dintre cei mai apreciaţi violonişti ai lumii, Maxim Vengerov, Ambasador al Bunăvoinţei pentru UNICEF.

Impresionată de frumuseţea Sophiei Loren

Andreea Marin Bănică, realizatoarea emisiunii „Trezeşte România” de la Realitatea TV , care va fi lansată pe 1 iunie, la ora 18.45, a rămas impresionată de frumuseţea, eleganţa şi de forma fizică de invidiat a Sophiei Loren, actriţa urmând a împlini, pe 20 septembrie, 78 de ani.

Sophia Loren la Marsilia„Nu e nici o exagerare când spun că arată cu 25 de ani mai tânără. Este pur şi simplu de necrezut şi fascinant să o vezi faţa în faţă pe actriţa care a rămas o frumuseţe şi o prezenţă impunătoare, de parcă timpul nu a trecut pentru ea.
Am întrebat-o care este cea mai preţioasă lecţie de viaţă pe care o poate împărtăşi. Mi-a răspuns simplu că poţi trăi frumos prin dragostea dăruită şi primită, poţi cunoaşte împlinirea prin copii şi familie. Secretul tinereţii fără bătrâneţe este, negreşit, disciplina din viaţa sa şi respectul pentru propria persoană, dar si pentru cei din jur. Trebuie să recunosc faptul ca jurnaliştii din întreaga lume şi cei peste 2000 de oaspeţi de la spectacolul din aceeaşi seară au fost impresionaţi de prezenţa Sophiei Loren, care impune respect şi atrage un profund sentiment de admiraţie, nu doar prin distincţia sa, ci şi prin eleganţa fiecărui gest, a fiecărei vorbe, fără a fi totodată o persoană pe care să o poţi cataloga drept prea preţioasă. Iar cariera actriţei de Oscar a arătat că nu frumuseţea, ci talentul este principalul său atu”, declară Andreea Marin Bănică.
Actriţa a tăiat panglica inaugurală, marcând astfel botezul vasului de croazieră. Vasul include o cabină specială, amenajată după indicaţiile Sophiei Loren, cabină care poartă şi numele actriţei.