Andreea Marin Bănică, gravidă în trei luni în “A Beautiful Life”

De: Nicoleta Nicolae / 11.01.2013, 09:00
Andreea Marin Bănică, gravidă în trei luni în “A Beautiful Life”
Anul trecut, TVR 1 difuza filmul ”O viaţă minunată". Pelicula este mult aşteptată mai ales de fanii cuplului Andreea Marin – Ştefan Bănică. Cei doi fac parte din distribuţia filmului realizat la Hollywood, iar experienţa a fost şi mai incitantă, pentru că Andreea Marin era, în acel moment, însărcinată în trei luni.

andreea marin banica, in filmul o viata minunata– Ce ţi s-a părut cel mai dificil lucru de făcut în ipostaza de actriţă?
Eu nu am pretenţia că apariţia mea într-un film, fie el şi unul făcut la Hollywood, înseamnă că sunt actriţă, sunt un om cu minte şi ar fi din partea mea o lipsă de respect pentru actorii adevăraţi pe care îi admir. Am avut o experienţă interesantă şi am răspuns propunerii pozitiv pentru că mă interesa mai ales ceea ce pot vedea în spatele camerei, eu fiind şi producător TV. Nu am greşit, pentru că lucrul într-o echipă internaţională, cu oameni care ştiu ce fac, precum şi disciplina de acolo au fost o lecţie frumoasă pentru mine. Soţul meu este actor şi eu ştiu, stându-i alături, ce înseamnă cu adevărat munca pentru un rol. Nu-mi plac personajele din viaţa noastră mondenă care se văd actori sau actriţe peste noapte, fără experienţă şi fără o pregătire serioasă în acest sens, de aceea am spus „da” unei provocări, atâta tot. Eram şi însărcinată în luna a treia, de aceea a fost tare frumos să fiu cu soţul meu împreună acolo, să trăim ceva inedit, apoi să plecăm într-o vacanţă în doi în Mexic în vara dinainte de a deveni mămică. Pentru mine rămâne amintirea unei veri speciale.

– Cum crezi că va fi primit filmul de către telespectatorii români?
Nu ştiu. E un film care tratează o problemă socială serioasă, nu e o temă facilă, eu am văzut filmul la Cannes şi mi-a plăcut reacţia sălii, dar repet, nu e făcut să te distreze, ci să-ţi amintească de ce te poţi lovi în viaţă.

– Andreea, ai mai primit de atunci şi alte oferte de a juca în filme?
Da, chiar recent. Urmează să citesc scenariile, dar repet, e o provocare, nu e meseria mea şi îmi văd de lungul nasului pentru că aşa m-au învăţat cei 7 ani de acasă, cum se spune. Dar să primeşti astfel de oferte, chiar şi când hotărăşti să nu le urmezi, este un compliment şi oricine spune că nu e aşa, minte.

Pe Andreea Marin Bănică o puteţi urmări vineri, la TVR 1, în filmul „O viaţă minunată„.