Andreea Marin Banica joaca in filmul „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”

Apropo.ro / 10.11.2011, 13:00
Andreea Marin Banica joaca in filmul
Andreea Marin Banica va juca alaturi de Dragos Bucur in lungmetrajul "Ho Ho Ho 2: O loterie de familie", filmarile pentru aceasta productie incepand luni.

Filmul constituie a doua parte din trilogia care a inceput cu „Ho Ho Ho”, pelicula romaneasca ce a devenit sinonima cu sarbatorile de iarna, in urma cu doi ani, cand a inregistrat un mare succes atat in cinema, cat si pe TV, informeaza MediaPro Pictures.

Cel care isi pune barba alba de data aceasta este Dragos Bucur. „Este pentru prima oara cand il joc pe Mos Craciun si abia astept sa vad reactia Sofiei (fiica actorului – n.r.) cand ma va vedea. De altfel, cred ca este primul film in care joc si pe care il va vedea si ea”, spune actorul.

Dragos Bucur si Gheorghe Visu

Dragos Bucur si Gheorghe Visu

Vlad, personajul sau, este un politist care, in timpul liber, se deghizeaza in Mos Craciun pentru diferite cauze nobile. Asa ajunge si la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neimplinita a carei viata se invarte in jurul copiilor care-i sunt in grija, dar care vede in acestia doar un mijloc de a gasi pentru ea o viata mai buna.

Filmarile vor dura pana la inceputul lunii decembrie si vor avea loc in diferite locuri din Bucuresti si imprejurimi. Data de lansare a filmului va fi in apropierea Craciunului 2012.

Citeste mai multe detalii despre pelicula „Ho Ho Ho 2”, pe Mediafax