Andreea Marin Banică joacă în ”Ho Ho Ho 2”, cu Dragoş Bucur

De: Cătălina Matei / 09.11.2011, 12:45
Andreea Marin Banică joacă în ”Ho Ho Ho 2”, cu Dragoş Bucur
După comedia de Crăciun ”Ho Ho Ho”, cu Ştefan Bănică în rolul principal, acum urmează sequelul ”Ho Ho Ho 2: O loterie de familie”, cu Andreea Marin Bănică şi Dragoş Bucur capete de afiş.

Producţia MediaPro Pictures „Ho Ho Ho 2: O loterie de familie” este a doua parte din trilogia care a început cu „Ho Ho Ho„, filmul românesc care a devenit sinonim cu Sărbătorile de iarnă acum doi ani.
Cel care îşi pune barba albă de data aceasta este Dragoş Bucur: „Este pentru prima oară cand ţl joc pe Moş Crăciun şi abia aştept să văd reacţia Sofiei când mă va vedea! De altfel cred că este primul film în care joc şi pe care îl va vedea şi ea.”

Vlad, personajul său, este un poliţist care în timpul liber se deghizează în Moş Crăciun pentru diferite cauze nobile. Aşa ajunge şi la orfelinatul condus de Ioana, o femeie neîmplinită a cărei viaţă se învârte în jurul copiilor care-i sunt în grijă, dar care vede în aceştia doar un mijloc de a găsi pentru ea o viaţă mai bună. Ioana este un personaj complex care oscilează între duritatea pe care o afişează în faţa copiilor şi vulnerabiltatea din intimitatea ei.

Alegerea producătorilor pentru acest rol este o femeie cu un caracter total opus Ioanei, Andreea Marin Bănică: „A juca într-un film nu era o experienţă aflată pe lista mea de priorităţi. Nu sunt actriţă şi sunt un om cu picioarele pe pământ. Dar mi s-a parut fascinantă propunerea de a interpreta un personaj negativ, un caracter dificil; a devenit o provocare pentru mine şi voi face tot posibilul să învăţ, o să fac tot ce depinde de mine. Sunt onorată să pot învăţa de la actorii pe care ii admir aflaţi în distribuţia filmului şi veţi avea o surpriză: nu voi fi uşor de recunoscut.”

Scenariul este semnat de un tânăr scriitor din Hollywood, Collin Jay Blair, şi adaptat in romana de Gabriela Ceuta.

Echipa formată din regizorul Jesus del Cerro şi producătorul Alma Sârbu a desfăşurat o întreaga campanie pentru alegerea copilului din rolul principal. Totuşi tot o cunoştinţă mai veche s-a dovedit a fi cea mai bună alegere: Patricia Poslusnic, cea care a interpretat fetiţa de pe străzi din „Naşa”. Distribuţia este completată de Gheorghe Visu şi de Dana Rogoz – voluntara de profesie.
Filmările vor dura până la începutul lunii decembrie şi vor avea loc în diferite locaţii din Bucureşti şi imprejurimi. Data de lansare va fi în preajma Crăciunului 2012.