Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia

Apropo.ro / 22.05.2012, 12:27
Andreea Marin Bănică se va întâlni cu Sophia Loren la Marsilia
Andreea Marin Bănică se va întâlni cu legenda cinematografiei mondiale, Sophia Loren, în cadrul unui eveniment exclusivist ce va avea loc sâmbătă aceasta, la Marsilia.

Andreea Marin Bănică a acceptat invitaţia unei agenţii de turism de a fi prezentă la evenimentul de inaugurare al vasului de croaziera MSC Divina, a cărei imagine este Sophia Loren.
Cu acest prilej, vedeta de televiziune va realiza un interviu cu celebra actriţă, ce urmează a fi publicat în numărul următor al revistei Business Woman.

Sophia Loren„Sophia Loren e întruchiparea feminităţii şi nu are vârstă. Ca actriţă, Sophia Loren a fost prima care a obţinut, acum mai bine de jumătate de secol, primul Oscar acordat pentru un rol într-un film străin. Este vorba despre pelicula „La Ciociara”, pentru care Sophia a fost premiată în 1962. Cariera sa impune un singur cuvânt: respectul. Sunt onorată să fiu jurnalista din România care va sta de vorbă cu Sophia Loren cu ocazia lansării vasului MSC Divina”, declară Andreea Marin.
Inaugurarea vasului se va face în prezenţa Sophiei Loren, imaginea flotei de nave de croaziera MSC, şi a altor personalităţi internaţionale precum Gerard Depardieu (gazda evenimentului) sau artistul italian Paolo Conte, acesta urmând să susţină un recital în cadrul evenimentului de inaugurare.