Andreea Marin Bănică vorbește despre divorț

Apropo.ro / 07.05.2012, 09:55
Andreea Marin Bănică vorbește despre divorț
Andreea Marin Bănică vorbește despre speculațiile privind divorțul ei de Ștefan Bănică Jr. Să fie oare adevăr în această poveste?

Andreea Marin Bănică vorbește despre divorț, dar și despre zvonurile apărute în presă în ultima vreme. Nu se sfiește să vorbească despre o căsătorie care nu mai funcționează.

„Aș vrea foarte mult să-mi spună, mai puțin câteva persoane slabe care poate au făcut gesturi regretabile după un divorț, aș vrea să îmi spună orice femeie sau bărbat ce înseamnă divorțul și dacă cumva se moare din asta. Dintr-un divorț nu se moare, eu am mai trecut o dată printr-un divorț„, a declarat Andreea.

Andreea Marin Bănică nu exclude posibilitatea separării de omul iubit, dacă lucrurile nu mai funcționează. Vedeta nu este de acord cu apelarea la gesturi regretabile, care ar putea afecta viața celor din jur.

„Atâta vreme cât ai grijă de copii, care sunt cei mai vulnerabili și care sunt la mijloc în toată povestea asta, nu văd de ce ne-am sinucide pentru că divorțăm. Mergi cu un om pe un drum atâta vreme cât ai ceva de construit cu el împreună”, a mai spus Andreea Marin.

Citește mai multe detalii despre Andreea Marin și zvonurile divorțului de Ștefan Bănică, pe Showbiz.ro