Andreea Marin, despre cea mai traumatizantă zi din viaţa ei

Apropo.ro / 29.01.2013, 11:00
Andreea Marin, despre cea mai traumatizantă zi din viaţa ei
Andreea Marin, cea mai mediatizată persoană publică a momentului, i-a acordat un interviu în exclusivitate Roxanei Iliescu, în care vorbeşte despre momentele bune, dar şi despre clipele de groază din viaţa ei.

Într-o notă extrem de sinceră, directă şi emoţionantă, vedeta dă detalii şi despre cea mai traumatizantă zi din viaţa sa de mamă, vorbeşte despre cel mai nou proiect umanitar al său legat de brăţările Nelson Mandela, despre modul în care se raportează la acţiunile paparazzi din România, dar şi despre cum doi oameni pot fi părinţi responsabili, chiar şi după ce nu mai sunt împreună.

Andreea Marin si Roxana Iliescu

Telespectatorii vor descoperi aceeaşi Andreea Marin echilibrată şi agreabilă, master în comunicare, dar tranşantă şi intransigentă cu cei care îi încalcă dreptul la intimitate. Ea atacă dur diletantismul din presă, demontează zvonurile lansate despre ea în ultima vreme şi promite că despărţirea de Ştefan Bănică se va face în aceeaşi discreţie desăvârşită ca şi nunta.
Un interviu – eveniment cu Andreea Marin realizat de Roxana Iliescu azi, 29 ianuarie şi mâine, 30 ianuarie, de la ora 21.30, pe Look Tv.