Andreea Marin explică scandalul cu Adriana Nicolae

Apropo.ro / 04.07.2012, 11:00
Andreea Marin explică scandalul cu Adriana Nicolae
După ce Andreea Marin a făcut o scenă jenantă în public referitoare la copilul Adrianei Nicolae, revine cu explicații pe marginea subiectului.

La Gala VIP, Andreea Marin a profitat de situație că o avea alături, pe scenă, pe Adriana Nicolae, și a dorit să rezolve misterul tatălui copilului Adrianei, zvonul fiind acela că e chiar soțul său, Ștefan Bănică Jr.

Cum Adriana Nicolae nu a dorit să facă mărturisiri despre cine este tatăl, ci doar a menționat că poartă și numele de Jr., acest lucru a pus capac unei situații tensionante, iar Andreea Marin s-a revoltat public.

Referitor la scena deloc elegantă, Andreea Marin a spus că se săturase de hărțuirea la care a fost supusă familia ei.

„Cred că orice femeie cu capul pe umeri înțelege sentimentul pe care l-am traversat, chiar dacă nu e cunoscută și nu a trecut nemeritat prin hărțuirea pe care noi și copiii am suportat-o în tăcere mult timp”, a spus Andreea.

„Am fost poate prea doamnă atât timp cu «artistele» care au încercat să devină cunoscute pe seama noastră, pentru că așa au văzut ele că «se poartă» și în străinătate, nereușind să devină cunoscute prin talent sau rezultate proprii. Și au înțeles că o să tăcem orice ar face, deci au cale liberă. Doar că, omenește, totul are o limită”, a mai spus vedeta de televiziune.

Andreea Marin a mai menționat că „se transformă într-o leoaică”, atunci când vine vorba de familia sa: „Sunt un om rațional, dar mă transform într-o leoaică, atunci când e vorba de familia mea și mai ales de suferința provocată copiilor noștri, cum a fost în acest caz. Nu am orgolii ieftine, dacă nu ar fi fost ei implicați, nu aș fi simțit la fel, cu siguranță, aș fi fost la fel de detașată precum am fost atâția ani până acum”.

Ștefan Bănică Jr. se pare că a invitat-o pe Adriana Nicolae să facă un test de paternitate, pentru a dezlega misterul. El este decis să rezolve problema în justiție.

Toată nebunia în care au fost angrenate cele trei vedete este aproape fondată pe zvonuri, căci Adriana Nicolae nu a declarat niciodată că Ștefan Bănică Jr. ar fi tatăl copilului ei.