Andreea Marin, în război cu Iulia Albu

De: Mia Nicolescu / 13.10.2013, 09:28
Iulia Albu a declanșat războiul dintre ea și Andreea Marin după ce a criticat-o aspru pe fosta prezentatoare: "Andreea Marin chiar are dreptate: se pare că pe ea ORICE arată ieftin".

Iulia Albu, soția designerului de pantofi Mihai Albu, continuă critica la adresa vedetelor din România, următoarea victimă pe lista ei fiind Andreea Marin.

Invitată în platoul unei emisiuni de la Kanal D, Iulia Albu a spus că Andreea Marin se dă degeaba mare divă dacă nu știe cum sa se îmbrace.

Andreea Marin

Fosta doamnă Bănică nu a stat cu brațele încrucișate și a ieșit la atac cu niște declarații ironice la adresa Iuliei.

Tare supărată sunt! O să-i transmit respectabilului creator de obiecte din piele Dan Coma că așa, cu minciuna, nu se poate ajunge departe! Pozează în om serios, dar degeaba te primește el în atelierul lui impresionant, făcut doar să-ți îmbete privirile și să profite de naivitate, să îți arate mostrele din piele pe alese, accesoriile diverse, ucenicii care se prefac că muncesc cu pricepere… acum știu cum stă treaba, de fapt! Produsul finit pe care ți-l livrează cu mândrie e de fapt o gentuță amărâtă făcută în China, pielea nu e piele, nu poți păcăli un specialist. Gata, dau de pământ cu el și trag obloanele! Vroiam să fiu divă și uite ce-a ieșit! Mai bine aveam în mână o… găină, maestre! Rușine, rușine, rușine, de trei ori!!! M-ați jignit, iar pentru rușinea adusă nu las lucrurile așa: vă șterg definitiv din lista mea de prieteni”, a scris Andreea Marin pe Facebook.