Andreea Marin, însărcinată cu Tuncay Ozturk

Apropo.ro / 07.01.2014, 12:30
Andreea Marin, însărcinată cu Tuncay Ozturk
"Andreea Marin este însărcinată" declară o vedetă masculină de la noi. Și Tuncay își dorește să devină tată.

Mircea N. Stoian declară convins că Andreea Marin este însărcinată cu proaspătul ei logodnic Tuncay Ozturk.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

„Reușește să stea în față fără să provoace un scandal. Sunt sigur că e însărcinată”, a precizat Stoian. El a fost completat de Cătălin Măruță: „Sunt prieteni de-ai ei care spun că e însărcinată”.

Căsătoria celor doi a luat prin suprindere multe persoane, căci s-a desfășurat departe de blitzurile paparazzilor.

De cealaltă parte, există un grup de prieteni apropiați Andreei Marin care susțin că aceasta este foarte puțin probabil să fie însărcinată, deși își mai dorește un frățior sau o surioară pentru Violeta.

Devenită soție de musulman, Andreea Marin va trebui să accepte și să respecte tradițiile religiei lui Tuncay.

Așa cum Tuncay Ozturk a renunțat la țara sa pentru a fi alături de Andreea, așa și ea se va supune regulilor musulmane. În perioada de Ramadan, el va merge zilnic la rugăciuni. În schimb, căsătoria la musulmani, deși foarte importantă, se realizează într-un cadru intim și nu este considerată act religios sau o taină bisericească, ci un act civil încheiat între soț și soție.

„Visul meu este să fim o familie normală. Într-adevăr, îmi plac foarte tare copiii. Am cinci nepoți de la cele două surori ale mele. Nu doar eu, ci toată lumea așteaptă acum un bebeluș de la noi. Dacă vom fi binecuvântați cu un copil, îl voi primi cu toată dragostea mea. Am un sentiment puternic că voi fi tată”, a declarat turcul Tuncay pentru Libertatea.