Andreea Marin o ataca dur pe Mihaela Radulescu

De: Mia Nicolescu / 23.09.2011, 09:25
Andreea Marin o ataca dur pe Mihaela Radulescu
Andreea Marin Banica a "luat foc", ieri seara, cand incidentul in care a fost agresata de Natalia Mateut a fost comparat cu intamplarea in urma careia Mihaela Radulescu a decis sa paraseasca Romania.

In 2009, Mihaela Radulescu a decis sa plece din Romania dupa ce a fost agresata de cativa jurnalisti de la o publicatie centrala.

In 2011, Andreea Marin a dat reclamat la CNA postul de televiziune Kanal D pentru ca a fost agresata de reporterita lor Natalia Mateut.

Aceasta comparatie a enervat-o la maxim pe Andreea Marin, care o acuza pe Mihaela Radulescu ca a fost prietena cu respectivii jurnalisti pe care ulterior i-a aratat cu degetul.

Mihaela Radulescu

„Mihaela Radulescu a fost de partea acelor publicatii. De ce sa ne ascundem? Acei ziaristi erau la petrecerile ei. Sa o spunem direct. A trimis o scrisoare publica barfindu-si sotul. A trimis acea scrisoare pentru ca o situatie s-a intors impotriva ei. Ea nu a luat atitudine impotriva presei. A luat o atitudine impotriva acelei parti a presei care a fost alaturi de ea si s-a intors impotriva ei la un moment dat. De ce sa ne prefacem ca nu vedem acest lucru?”, a izbucnit Andreea Marin in direct la B1TV.

Andreea Marin a tinut sa precizeze ca ea nu este suparata „pe toata lumea”, dupa incidentul cu Natalia Mateut, ci doar pe cativa „maimutoi” care cred ca pot sa faca ce vor ei.

Eu nu plec nicaieri si nici nu sunt suparata pe lume. Sunt suparata pe trei maimutoi care cred ca pot sa faca ce vor ei. Eu nu plec nicaieri, stau aici, in Romania, si incerc sa schimb lucrurile, in masura in care pot, asa cum fac multi oameni”, a adaugat fosta prezentatoare tv.